C. Erken
Vriendelijk, juiste behandeling
Heel begrijpelijk uitleggen en veel kennis van zaken. Ze begeleidt me op een heel prettige manier
Neemt de tijd , legt goed uit wat de behandeling inhoud
Expertise and precision in explaining the details of physical therapy
Luisterd naar de patient,
neemt klachten serieus, doelgerichte en zeer goede behandeling, juiste oefeningen. Snel resultaat
Vind het een fijne praktijk … sfeer voelt goed en therapeuten zijn deskundig ! Je bent er geen nummer maar een mens
Goed uitleg wat ze gaat doen waarom en waarvoor. Tijdens de fisio fitness uurtje ze let goed op wat je doet let ook op je gezicht uitdrukking of je ademhaling..... vraag desnoods gaat het???? Gewoon goed ook de andere fysiotherapeuten zijn super. Ben blij dat ik daar ben terecht gekomen.
ze was altijd berijd om advies te geven en had ook een li luisterend oor
Goede behandeling
Ervaring en kundigheid fysiotherapeut. Plak daar nog aan leuk in omgang en je hebt een 10
De professionele aanpak, het goed luisteren, vragen (eerlijk) beantwoorden en overall het contact.
Fysiotherapeut geeft duidelijke uitleg Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en de ft gaf mij vertrouwen in de kennis die zij bezit Ik heb oefeningen geleerd die erg divers en makkelijk uit te voeren zijn Mijn klachten zijn voor 90 % verholpen en dat is voor mij ruim voldoende
Bij rug klachten
Heel goed in haar werk en altijd op tijd
Fysiotherapie Rooswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Rooswijk