De vakkundigheid

binnenkort denk ik

Aldert Beemsterboer

super behandeld er word goed geluisterd en de behandeling en oefeningen die ik mee kreeg waren top

Deskundigheid, vriendelijk, meedenkend, beschikbaarheid, bereikbaarheid

zeer persoonlijke behandeling en vakkundig

We werken samen aan het doel. Evalueren wat haalbaar is en stellen gaandeweg plannen van aanpak bij. Hierdoor blijft er sprake van vooruitgang hoe klein de stapjes ook zijn. Daarnaast vormt behandeling samen met andere behandeling elders een complementair geheel waardoor de stapjes gezet blijven worden.

Goed contact, fijne therapeut, goede begeleiding en behandeling.

SterSterSterSterLege ster

Als iemand om mijn ervaring vraagt.

Diana van Egdom

Mijn fysiotherapeut is zeer deskundig en is altijd bereid om mij te helpen met wat voor klacht ik ook heb . Ook krijg ik oefeningen mee die dan helpen bij mijn klacht .

Weten veel over de kwalen goed verhaal kwijt en goed overleg

D Brandenburg

Luistert goed, geeft advies en oefeningen en is heel prettig in de omgang

Goed voorkomen en wist waar hij/zij het overheeft, was zeer deskundig op zijn vakgebied. Was duidelijk in zijn aanwijzingen en oefeningen.

Rugpijn

Duidelijk,goede resultaten en vakbekwaam

vakkundigheid en de daadkracht van de fysio

Fysiotherapie Rooswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2017

Fysiotherapie Rooswijk

Fysiotherapie Rooswijk is al ruim 20 jaar een vertrouwd gezicht in Zaandijk. We vinden het belangrijk om zorg op maat aan te bieden in de wijk Rooswijk, de samenwerking vormt de grote kracht van onze praktijk. Mensen vinden het prettig om op één adres terecht te kunnen voor meerdere zorgaanbieders. Met onze nieuwe praktijk in het ‘Medisch Centrum de Zaan’ proberen we hier zoveel mogelijk aan te voldoen.

Dr. J.J. van der Horststraat 2A

1544 XE Zaandijk

De vakkundigheid

binnenkort denk ik

Aldert Beemsterboer

Deskundigheid, vriendelijk, meedenkend, beschikbaarheid, bereikbaarheid

zeer persoonlijke behandeling en vakkundig

Goed contact, fijne therapeut, goede begeleiding en behandeling.

SterSterSterSterLege ster

Als iemand om mijn ervaring vraagt.

Diana van Egdom

Weten veel over de kwalen goed verhaal kwijt en goed overleg