Vriendelijk en hij heeft mij goed geholpen.

D.N.M. Van Wely

Deskundigheid

Komt duidelijk over in wat we gingen doen en nam naar mijn mening ook mijn klachten serieus.

Het doel is behaald! Johan doet zijn werk heel goed.

De fysiotherapeut luistert goed, denkt mee en bedenkt alternatieven, als iets niet haalbaar is.

Ervaring van de fysiotherapeut

Ik ging feitelijk van niet kunnen rennen tot nu goed op weg naar weer prima afstanden kunnen rennen in een aardig tempo. Een van de beste ervaringen op gezondheidsvlak van de afgelopen 10 jaar.

Je kan snel terecht en hebben kundige fysiotherapeuten in dienst.

Ik heb maar 1 ervaring met deze therapeut, dus dat is nog een beetje weinig om een weloverwogen oordeel of aanbeveling te geven.

Erg goed behandeld en heel veel zorgen aan besteed en een de rug is weer goed

Dorothea Hupkes-Black

Goede diagnose, vriendelijkheid en correcte manier van behandelen.

De fysiotherapeut nam de klacht serieus

SterSterSterSterLege ster

Als mij de vraag wordt gesteld.

Hij is heel proffessioneel

Heel duidelijk in de behandelingen en legt alles goed uit. Ook luistert hij goed naar de wensen van de patiënt.

Fysiotherapieopmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapieopmaat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 24 oktober 2017

Fysiotherapieopmaat

Fysiotherapie OpMaat staat voor een persoonlijke benadering van uw klacht. Een klacht is slechts een symptoom. Wij kijken naar de oorzaak en lossen daardoor de klacht op of maken deze hanteerbaar. Door naar de oorzaak te kijken en u daarover te informeren voorkomen wij samen dat klachten in de toekomst terugkeren. Ieder mens is uniek en om die reden heten wij Fysiotherapie OpMaat; u bent het uitgangspunt van onze behandelingen. Daarnaast bieden wij ook een Óp ? Maat; wij brengen u naar een hoger niveau. Dit is waar wij voor staan! Ons team heeft persoonlijke aandacht voor u en stelt samen met u een behandelplan op waar u beter van wordt. Zien wij na 3 a 4 behandelingen geen verbetering bij acute klachten dan verwijzen wij u door naar een van onze interne specialisten of een van de vele dienstverleners met wie wij nauwe samenwerkingsverbanden hebben.

geen adres

0000AA geen plaats

Vriendelijk en hij heeft mij goed geholpen.

D.N.M. Van Wely

Deskundigheid

Het doel is behaald! Johan doet zijn werk heel goed.

Ervaring van de fysiotherapeut

Je kan snel terecht en hebben kundige fysiotherapeuten in dienst.

Erg goed behandeld en heel veel zorgen aan besteed en een de rug is weer goed

Dorothea Hupkes-Black

Goede diagnose, vriendelijkheid en correcte manier van behandelen.

De fysiotherapeut nam de klacht serieus

SterSterSterSterLege ster

Als mij de vraag wordt gesteld.

Hij is heel proffessioneel

Fysiotherapieopmaat heeft de volgende resultaten bereikt: