Marion Scheffler
Erik is duidelijk waarom hij welke behandeling geeft. Hij kijkt na het hele plaatje en niet alleen na de plek die zeer doet
Naast deskundigheid etc. vooral de menselijke behandeling. Niet als een nummer, maar echt als mens behandeld worden, is in deze tijd niet altijd vanzelfsprekend.
Wanneer een vriend of familielid in de buurt van mij klachten vertoont.
Geduldig, vriendelijk en mijn fysiotherapeut denkt met mij mee.
David Kengen is een vriendelijke, rustige therapeut die je gelijk op je gemak stelt. Hij deed grondig onderzoek naar mijn schouderklachten, o.a. met een echo en stelde vast waar de pijn vandaan kwam. Zijn behandeling, adviezen en oefeningen zorgden ervoor dat met een viertal sessies de klachten aanzienlijk verminderden en de behandeling op zijn voorstel kon worden afgesloten.
Ik voelde me begrepen, serieus genomen. Ook werd er ieder bezoek nagevraagd wat de status van mijn blessure op dat moment was. Er was ook ruimte voor een praatje of een grapje, zonder dat dat eenkoste ging van de behandeltijd. Ik ben gewoon heel tevreden.
Taipio heeft naast de fysieke klacht ook aandacht voor andere factoren zoals mentale belastbaarheid en werkomstandigheden, dat droeg bij aan mijn herstel. De pijnklachten zijn weg en ik heb weer meer vertrouwen gekregen om te bewegen/ sporten.
Hij heeft mij goed begeleid bij de revalidatie na mijn heupoperatie. Het contact was prettig!
Zeer goede samenwerking, grote deskundigheid met erg goed resultaat tot gevolg.
Eliane weet precies wat ze doet. Ze luistert goed naar wat de klachten zijn en handeld daarnaar.
Bekwaam en aardig en rustig
Kundig luisterend
Alles klip en klaar. Duidelijk verhaal en goed behandeld met een zeer positief resultaat dus dik tevreden.
Zeer toegankelijk, goede uitleg, steeds samen besluiten, goed resultaat.
Bij alle mensen
Fysiotherapieopmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapieopmaat heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapieopmaat
geen adres
0000AA geen plaats
Wanneer een vriend of familielid in de buurt van mij klachten vertoont.
Geduldig, vriendelijk en mijn fysiotherapeut denkt met mij mee.
Zeer goede samenwerking, grote deskundigheid met erg goed resultaat tot gevolg.
Bekwaam en aardig en rustig
Kundig luisterend
Zeer toegankelijk, goede uitleg, steeds samen besluiten, goed resultaat.
Bij alle mensen
Fysiotherapieopmaat heeft de volgende resultaten bereikt: