Super vrouw. Luisterde goed, weet wat ze doet, Gewoon hele leuke/ vooral kundige vrouw die luistert naar haar client. Iemand om trots op te zijn

Goed advies met realitische verwachting vd oefeningen.

Ik was heel blij met de behandeling hij begreep precies waar de pijn vandaan kwam dit was een vakman en heel vriendelijk dus super tevreden kom zeker terug

M. GEEL

Duidelijk ervaren goede uitleg Rustig beginnen Vertelde over behandeling

Als iemand fysio nodig heeft

Rustig, serieus, vriendelijk en bekwaam

gewoon goed ben er meerdere keren geweest

Hij is heel vriendelijk en kundig!!

Zeer professioneel en deskundig. Stelt je op je gemak en stelt gerust.

Standaard klachten en revalidatie

Fysiotherapeut luistert goed en pas behandelingen daar op aan. De sfeer is top in de praktijk .

Eugene Van croonenburg

Professionele doel gerichte behandeling, Ik ben er enthousiast over de behandeling met dry needling.

Elly Broeksmit

Als ik zou merken dat hij er alles aan doet om een goed resultaat te bereiken

Betrokken, serieus, doelgericht, vriendelijk

Deskundig en efficiënt

Fysiotherapie Ooster Ee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Ooster Ee heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 9 januari 2018

Fysiotherapie Ooster Ee

Sedert 2005 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met 4 andere praktijken in de regio onder de naam Kernpraktijken. Hier werken onze specialisten samen in vakgroepen voor de knie, schouder en wervelkolom, welke zijn aangesloten bij Schouder Netwerk Nederland en Rugpijn Netwerk Amsterdam. Met de Waterlandse Kernpraktijken hebben we in 2014 KernKinetics geopend, een test- en expertisecentrum in het Waterlandziekenhuis. Daar zijn specialisten uit Ooster Ee aanwezig en werken we intensief samen met de orthopeden aan de pre- en postoperatieve zorg.

t Spil

1141 SE Monnickendam

Goed advies met realitische verwachting vd oefeningen.

M. GEEL

Duidelijk ervaren goede uitleg Rustig beginnen Vertelde over behandeling

Als iemand fysio nodig heeft

Rustig, serieus, vriendelijk en bekwaam

gewoon goed ben er meerdere keren geweest

Hij is heel vriendelijk en kundig!!

Zeer professioneel en deskundig. Stelt je op je gemak en stelt gerust.

Standaard klachten en revalidatie

Eugene Van croonenburg