Sanne Berger

Marleen komt op mij professioneel, gefocust, geduldig, vriendlijk en kundig over.

SterSterSterHalve sterLege ster

Bij kennisen met een negatief beeld van de Ooster EE ,zou ik zeker Marleen aanbevelen,door haar geduld en goed luisteren.

Ontzettend vriendelijk én deskundig

Hele fijne fysiotherapeut. Ze stelde mij erg op mijn gemak. Fijne gesprekken en overleg over de verschillende oefeningen. Houd rekening met mijn wensen en wat er voor mij haalbaar is.

Vriendelijk. En goede uitleg, over mij klachten ,en mijn oefeningen. Geduldig. Gewoon prima.

Carla is gewoon een topper. Betrokken en stelt een goede diagnose. na een aantal behandelingen ben ik van mijn klachten af

De deskundigheid. Mijn pijn is zo goed als verholpen

Hij is enthousiast, heeft veel kennis, en kan mij goed motiveren om aan de slag te gaan met mezelf.

Ze zijn zeer deskundig. Hebben duidelijk inzicht in de klachten en helpen met behandeling en oefeningen om hiervan te genezen.

Ze waren uiterst attent en zorgzaam in hun omgang met mij. Hun vragen aan mijn huisarts en hun advies over revalidatie waren zowel nauwkeurig als weloverwogen. Hoewel halverwege de behandeling de verantwoordelijke persoon veranderde, hebben beide personen de zaken met oprechte toewijding afgehandeld. Ik ben hen zeer dankbaar.

Na veel fysiotherapeuten te hebben gehad was ik bij Vasco na 2 behandelingen al van mijn klachten af! Een aanrader

Ze weet wat ze doet

De grote deskundigheid van de fysiotherapeut.

Ed Willms

Hij/zij is open, vriendelijk en volgens mijn goed onderlegd.

Ondanks dat de huisdokter haar bevindingen doorgegeven had bekeek de therapeut zelf ook nog of die diagnose correct was. En iedere volgende behandeling werd vooraf gevraagd en getest of er vooruitgang was in het herstel.

Fysiotherapie Ooster Ee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Ooster Ee heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 9 januari 2018

Fysiotherapie Ooster Ee

Sedert 2005 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met 4 andere praktijken in de regio onder de naam Kernpraktijken. Hier werken onze specialisten samen in vakgroepen voor de knie, schouder en wervelkolom, welke zijn aangesloten bij Schouder Netwerk Nederland en Rugpijn Netwerk Amsterdam. Met de Waterlandse Kernpraktijken hebben we in 2014 KernKinetics geopend, een test- en expertisecentrum in het Waterlandziekenhuis. Daar zijn specialisten uit Ooster Ee aanwezig en werken we intensief samen met de orthopeden aan de pre- en postoperatieve zorg.

t Spil

1141 SE Monnickendam

Sanne Berger

SterSterSterHalve sterLege ster

Ontzettend vriendelijk én deskundig

De deskundigheid. Mijn pijn is zo goed als verholpen

Ze weet wat ze doet

De grote deskundigheid van de fysiotherapeut.

Ed Willms

Hij/zij is open, vriendelijk en volgens mijn goed onderlegd.

Fysiotherapie Ooster Ee heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10