Deskundigheid

Sandra is vriendelijk en deskundig

Rachel is een prettige, rustige, kundige en behulpzame therapeut die goed luistert naar mijn wensen en daardoor vertrouwen geeft.

Kundig en vriendelijk, voel me op mijn gemak

Christiaan Steur

Spontaan, heeft veel kennis en betrouwbaar

Invoelend en in goed overleg gehandeld nav mijn verhaal

Kom al een paar jaar bij Lucas en altijd wordt het probleem opgelost . Zonder gedoe , effectief en ook nog een fijn mens

Stimuleert om nieuwe stappen te zetten, komt met goede oefeningen, benoemt de vooruitgang, maakt op een fijne manier contact.

Ik vind het altijd heel prettig contact, word serieus genomen. Erg goed en leuk dat ze altijd bezig blijven met hun eigen ontwikkeling. Ik heb nu een behandeling (deels) gericht op het bindweefsel en ben enorm enthousiast!

Zij is kundig, doorpakker, denkt mee, neemt je serieus (niet op automatische piloot) en is ook nog heel gezellig en een fijn mens

SterSterSterSterLege ster

Als iemand vraagt of ik een fijne fysiotherapeut ken.

H.S. Roest-van Rijn

Mijn behandeling betrof het soepel maken van mijn enkel, na een gehele enkelprothese in mijn rechtervoet. Zij heeft vooraf de moeite genomen om in de materie te duiken. Het was geheel nieuw voor haar (en anderen!) om een behandeling hiervoor aan te passen. Heel goed gedaan!!

SterSterSterSterLege ster

Prettig in contact, nuchter, dry needling heeft enorm geholpen.

René van Hees

Goede behandeling en communicatie

Duidelijkheid en goede resultaten.

Fitmakers aan de Vecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juli 2020

Fitmakers aan de Vecht

Binnen 24 uur een afspraak bij uw specialist: - Manueel Therapie - Sportfysiotherapie - Handfysiotherapie - Dry Needling - Schouder revalidatie - Kaakfysiotherapie

Deskundigheid

Sandra is vriendelijk en deskundig

Kundig en vriendelijk, voel me op mijn gemak

Christiaan Steur

Spontaan, heeft veel kennis en betrouwbaar

Invoelend en in goed overleg gehandeld nav mijn verhaal

SterSterSterSterLege ster

Als iemand vraagt of ik een fijne fysiotherapeut ken.

H.S. Roest-van Rijn

SterSterSterSterLege ster

Prettig in contact, nuchter, dry needling heeft enorm geholpen.

René van Hees

Goede behandeling en communicatie

Duidelijkheid en goede resultaten.

Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10