Kan goed uitleggen waar de klachten mogelijk vandaan komen en kiest de behandeloptie die hier het beste bij past, inclusief thuisadviezen. Verder was ik tevreden met de persoonlijke aanpak.
Bij rug en nek klachten
kundige en duidelijke instructies en prettig mens
Rens Cotens, is een hele fijne fysiotherapeut. Hij denkt goed met je mee, en weet je goed te enthousiasmeren met je oefeningen. Hij weet goed waar hij over praat. ( ik heb nog nooit zo’n fijne fysiotherapeut gehad ) ga zo door Rens ??
Als iemand er naar vraagt
Er werd goed naar mij werd geluisterd. Ook kwam de behandelaar vastberaden en professioneel over. Er was overleg. Ik kreeg duidelijke handvatten en oefeningen aangereikt. Ik zou dit doen als iemand soortgelijke lichamelijke problemen heeft.
De blessure die ik had sloot niet helemaal aan op de deskundigheid van m'n fysiotherapeut. Voor intake wilde ik wel graag bij haar maar na 2 afspraken adviseerde ze me om naar een specialist voor handen te gaan.
Rens heeft mij van een blessure afgeholpen waar eerdere fysiotherapie en oefeningen niet hielpen. Met geduld, nieuwe opties en goed luisteren snel naar resultaat.
Duidelijke uitleg en hulp
Persoonlijke benadering
Zij was zeer deskundig en gaf me zelfvertrouwen.
Ik ben pas 2 x geweest en heb mijn oefeningen ivm de vakantie niet kunnen oefenen. Weet dus ook niet of de oefeningen effect hebben. Dus kan geen oordeel geven.
Hele fijne fysio, zeer betrokken, vriendelijk, kundig. Neemt echt de tijd voor je.
Professionele en vriendelijke benadering
De klacht werd serieus genomen en ik werd op een goede persoonlijke manier vakkundig te woord gestaan, wat mij erg veel vertrouwen gaf in de diagnose en de behandelingsroute.
Fysiotherapie Leebrug verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Leebrug heeft de volgende resultaten bereikt:
kundige en duidelijke instructies en prettig mens
Als iemand er naar vraagt
Duidelijke uitleg en hulp
Persoonlijke benadering
Zij was zeer deskundig en gaf me zelfvertrouwen.
Professionele en vriendelijke benadering
Fysiotherapie Leebrug heeft de volgende resultaten bereikt: