Kundig en prettig in de omgang, met een positieve houding
Vriendelijke , ontspannen contact en heel praktisch en profesioneel. Goede doorverwijzing naar andere fysiotherapeut. Meedenkrnd en eerlijk. Behandeling niet onnodig rekken
Vriendelijk, duidelijk en deskundig
Luisterend oor, meedenkend, goed bereikbaar, avonduren
Rens had een goed luisterend oor over allerhande zaken die speelden en uiteindelijk ook invloed zouden kunnen hebben op de klachten. Het was fijn praten.
Kyoma was zeer vriendelijk, deskundig en geïnteresseerd. Ze heeft mij binnen "no time" weer van mijn klachten af geholpen.
Luisterde goed, was met name goed in oefeningen die mij opeens goed deden lopen
Betrokkenheid en professionele zorg op maat. Altijd vriendelijk en bereikbaar zeker ook op momenten dat ik hulp nodig heb.
Deskundig, duidelijk, vriendelijk, gevoel voor humor.
Ik heb een second opinion laten doen omdat mijn pijnklachten erger werden. Van twee specialisten kreeg ik te horen dat mijn diagnose niet compleet en onjuist was. Voor deze reden besloot ik na 15 weken mijn behandeltraject elders voort te zetten.
Goed luisteren, goede tips, 2 sessies is ook goed
Hele aardige man met een goed oog voor mijn behoeftes
Jody was erg kundig, nam de tijd en nam mijn probleem serieus
Realistische doelen met een realistische tijdsplanning. Ze geeft ruimte voor de situatie dat je even niet al je oefeningen hebt kunnen doen, ze denkt mee over de mogelijkheden van thuis de oefeningen doen, moedigt aan als het kan en remt als dat nodig is.
Goede behandelingen
Fysiotherapie Leebrug verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Leebrug heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Leebrug
Sandelhout 1
3991 PZ houten
Vriendelijk, duidelijk en deskundig
Luisterend oor, meedenkend, goed bereikbaar, avonduren
Luisterde goed, was met name goed in oefeningen die mij opeens goed deden lopen
Deskundig, duidelijk, vriendelijk, gevoel voor humor.
Goed luisteren, goede tips, 2 sessies is ook goed
Hele aardige man met een goed oog voor mijn behoeftes