De alertheid, gevoel van veiligheid zijn
Hij overlegt altijd met mij hoe of wat te doen,voor mij klopt het plaatje ??
Ik vind er erg goed
Professionele en betrokken aanpak, heldere communicatie.
Deskundigheid/prettig in de omgang/professionele houding
Deskundigheid en de resultaten die ze hier behalen
Ze was vriendelijk, zorgzaam en zeer behulpzaam met al mijn vragen.
Dat ik hier meestal na 3 of 4 x van de meeste klachten af ben
Hij kan goed luisteren neemt de tijd en serieus met zijn werk bezig
Deskundigheid, gemoedelijkheid
Neemt de Tijd duidelijke uitleg en prettig in omgang
Vanwege ze goede kennis van zaken.
Suze gaf direct aan wat er gedaan moest worden, behandelde dat effectief en gaf duidelijke uitleg voor de thuisoefeningen. Ook keek ze verder als alleen deze klacht en gaf aan dat ik voor een andere aandoening een afspraak bij de huisarts moest maken. Hiervoor ben ik haar eeuwig dankbaar.
Heel aardig ,kennis van zaken ,goede uitleg over de oefeningen,voelde gehoord
Behandeling was pijnlijk, maar het gaat om het resultaat en mijn klachten zijn (zo goed als) weg.
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27
1131 HK Volendam
De alertheid, gevoel van veiligheid zijn
Hij overlegt altijd met mij hoe of wat te doen,voor mij klopt het plaatje ??
Ik vind er erg goed
Professionele en betrokken aanpak, heldere communicatie.
Deskundigheid/prettig in de omgang/professionele houding
Deskundigheid en de resultaten die ze hier behalen
Ze was vriendelijk, zorgzaam en zeer behulpzaam met al mijn vragen.
Dat ik hier meestal na 3 of 4 x van de meeste klachten af ben
Hij kan goed luisteren neemt de tijd en serieus met zijn werk bezig
Deskundigheid, gemoedelijkheid
Neemt de Tijd duidelijke uitleg en prettig in omgang
Vanwege ze goede kennis van zaken.
Heel aardig ,kennis van zaken ,goede uitleg over de oefeningen,voelde gehoord
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt: