Als ik behandeld ben gaat het die dag een stuk beter
Dacht mee, gaf duidelijke uitleg en besprak de uitkomsten. Remde ook af als het goed ging om terugkeer van de blessure te voorkomen.
Goede uitleg. Goede oefeningen. Misschien iets meer buiten het protocol meedenken. Check de knie periodiek.
De manier waarop ik ben aangehoord ivm mijn probleem,en het verdere verloop van de behandeling,gaven mij alle vertrouwen in de therapeut en zal hem aanbevelen bij andere mensen met vergelijkbare problemen.
Lief en begrijpend
Zij was vriendelijk en aardig . Ik kon merken dat ze ervaring had in wat ze deed.
Ik ben een heel tevreden klant.
Ik ben erg goed geholpen, mijn klachten werden serieus genomen en ook de evaluatie elke week was erg fijn.
Marc Plugboer is gewoon TOP en deskundig
Hij is zeer deskundig en weet denk ik alles van het menselijk lichaam
Top geholpen, was na twee behandelingen klaar
Ondanks beetje vage klachten werd serieus nagedacht over mijn probleem met de pols. Behandeling en oefeningen uitgevoerd. Brace gebruikt. Gekeken werd wat wel en ook niet werkte. Verder aardige jongen, praat makkelijk, zorgt ervoor dat bezoek aan fysio ook leuk is en niet zo medisch.
De alertheid, gevoel van veiligheid zijn
Hij overlegt altijd met mij hoe of wat te doen,voor mij klopt het plaatje ??
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27
1131 HK Volendam
Als ik behandeld ben gaat het die dag een stuk beter
Lief en begrijpend
Ik ben een heel tevreden klant.
Marc Plugboer is gewoon TOP en deskundig
Hij is zeer deskundig en weet denk ik alles van het menselijk lichaam
Top geholpen, was na twee behandelingen klaar
De alertheid, gevoel van veiligheid zijn
Hij overlegt altijd met mij hoe of wat te doen,voor mij klopt het plaatje ??
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage