Ze zijn professioneel. Meelevend. Hele fijne mensen.
Ze voelt heel fijn en vertrouwd.
Deskundig, resultaatgericht, komt afspraken na.
Hij is terzakekundig en een leuke vent. Je merkt dat hij veel passie voor het vak heeft
Doet ze werk goed
Melle is vriendelijk, vrolijk, empatisch, rustig, deskundig, grappig, zorgvuldig, enthousiast.
Ze weet precies wat er met mijn aan de hand is, als ik mijn klachten uitleg. En zij weet precies hoe ze hierop moet handelen. En ze staat altijd klaar en heeft het beste met mij voor, en ik kan altijd snel terecht als dit echt nodig is. Ik ben daarom zeer tevreden.
Met hulp van Sandra voel ik me al stukken beter. Ik heb geleerd meer ruimte in te durven nemen en meer vanuit mijn gevoel te leven. Ze is breed onderlegd, luistert goed en kan zich goed verwoorden.
Alles was top .De behandelingen hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd helaas,maar hij heeft echt zijn best gedaan
Frenk is een goede fysio en het trainen onder zijn begeleiding maakt het iets beter vol te houden.
Enthousiast en rustig persoon tegelijk. Stelde mij op mijn gemak al waren mijn klachten vaag. Ik werd serieus genomen en snel behandeld. Proffesionele jongen welke kennis heeft. Ik ben Frenk heel dankbaar
Luistert.goed, geeft advies. Denkt mee in oplossingen.
Je bent in vakkundige handen bij Annemarie en ze luistert goed naar je.
Goede begeleiding
Luistert goed, erg vriendelijk.
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27
1131 HK Volendam
Ze zijn professioneel. Meelevend. Hele fijne mensen.
Ze voelt heel fijn en vertrouwd.
Deskundig, resultaatgericht, komt afspraken na.
Doet ze werk goed
Luistert.goed, geeft advies. Denkt mee in oplossingen.
Je bent in vakkundige handen bij Annemarie en ze luistert goed naar je.
Goede begeleiding
Luistert goed, erg vriendelijk.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage