Ik voel me veilig en gehoord , ik leer en ondek steeds meer over mijn lichaam
Observeert, luistert, kijkt, informeert, overlegt, kortom: de antwoorden op de voorgaande vragen.
Annemarie Hansen vind ik echt een fantastische vrouwe zeer deskundig steeds als ik bij haar weg ben voel ik een verbetering ze leeft ook erg mee kan goed met haar praten na mijn zware operatie en zou ze zeer zeker aanraden een dikke 10
Ze luistert altijd goed naar de eventuele klachten en helpt mij met het onderhoud aan mijn nek.
ze weet waar ze mee bezig is
Frenck is een deskundige fysiotherapeut en een fijn mens in de omgang.
Ik voel me bij alle therapeuten op mijn gemak
Betreft een fysiotherapeut gespecificeerd in de Ziekte van Parkinson. Weet waarover hij praat; dient tevens als (geruststellend) aanspreekpunt m.b.t. deze ziekte. Goed en zinvol contact.
Hij heeft me geholpen met me klacht, en gewoon n topper
Haar aanpak , de rust en het vertrouwen dat ze geeft
Een goed overleg is belangrijk voor patiënten
Leuke sfeer en goede behandeling
Zeer mooie luxe praktijk met kundig personeel en fantastische apparatuur.
Betrokkenheid en deskundigheid
Zij had voldoende geduld en doorzettingsvermogen om in vijf behandelingen mijn rugpijn zo goed als helemaal te laten verdwijnen, en communiceert er tijdens de behandeling duidelijk en vriendelijk over.
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27
1131 HK Volendam
ze weet waar ze mee bezig is
Frenck is een deskundige fysiotherapeut en een fijn mens in de omgang.
Ik voel me bij alle therapeuten op mijn gemak
Hij heeft me geholpen met me klacht, en gewoon n topper
Haar aanpak , de rust en het vertrouwen dat ze geeft
Een goed overleg is belangrijk voor patiënten
Leuke sfeer en goede behandeling
Zeer mooie luxe praktijk met kundig personeel en fantastische apparatuur.
Betrokkenheid en deskundigheid
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt: