Ik ben heel tevreden over hoe ik wordt geholpen aan mijn klachten

Heel persoonlijk contact. Oprechte aandacht. Straalde enthousiasme uit over haar vak.

Goed geluisterd naar de klachten en geprobeerd ze op te lossen. Het probleem bleek na een bezoek aan de orthopeed ergens anders te zitten. Nu daarvoor behandeld bij fysio.

Marc de leeuw

Vakbekwame mensen . Die mij een juiste diagnose stelde waar mijn hoofdpijn vandaan komt en hier ook een plan van aanpak voor hebben

Hij bleef zoeken naar de juiste oorzaak, en schakelde specialist in, om behandeling zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Zodra duidelijk was wat er precies aan de hand was, bleek de ingezette behandeling al de juiste te zijn. Prima geholpen, en correcte informatie gegeven.

SterSterSterHalve sterLege ster

Zodra in mijn directe omgeving een gelijksoortig behandel nodig is zal ik het zeker aanbevelen.

Als men mij er naar vraagt

Zijn deskundigheid en eerlijke en heldere beoordeling van de situatie. Zijn vriendelijke ongedwongenheid

Luistert serieus naar je en denkt goed mee. Neemt je serieus en dringt geen bepaalde oefeningen oid op, maar kijkt echt samen wat kan/past binnen je kunnen. Flexibel, vriendelijk, serieus, kundig

Goede en deskundige begeleiding

Hij is heel professioneel en erg betrokken ook als persoon zijnde. Geeft ook goede terugkoppeling. Mijn huisarts had mij aanbevolen om een dry needling behandeling te proberen, we hebben uiteindelijk dit toch maar gedaan, maar Pim gaf meteen aan dat dit waarschijnlijk de klachten niet zou verminderen, omdat hij tot de conclusie was gekomen dat ik een hernia heb. Hij heeft tien besloten om de huisarts hier van op de hoogte te stellen. Hierdoor heb ik een doorverwijzing naar de neuroloog gekregen. Dus super tevreden om de professionaliteit van Tim! Hans Huijsman

Behandeld door Pim, wat een vakkundige fysio. Hij heeft mijn klachten verholpen, wat andere nier konden

Mijn verwachting dat ik sneller weer de oude zou zijn, werd afgeremd. Ik zou anders te vroeg begonnen zijn met mijn activiteit. Ben nu klachtenvrij.

SterSterSterSterLege ster

Meedenkend, empathisch, geeft een veilig gevoel, luistert en vraagt door, neemt de tijd die nodig is, goed bereikbaar voor advies of hulpvragen.

Goede behandelingen, advies en bereikbaarheid

Fysiotherapie Balade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Balade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 december 2021

Fysiotherapie Balade

Fysiotherapie Balade onderscheidt zich in een mensgerichte aanpak, doeltreffend door gebruik van innovatieve therapieën! We zijn onderscheidend door naar jou te kijken als mens en niet alleen naar de locatie van de klacht.

BaLaDe 119

5142 WX Waalwijk