Stephan
Luisteren goed naar je klacht. Geven duidelijk uitleg bespreken alles zorgvuldig. Vriendelijke mensen.
Zeer goede fysiotherapeut, deskundig, menselijk.
Is deskundig , jaren ervaring en altijd een luisterend oor . Top !!
In dit geval met knie klachten merk ik dat zij zeer deskundig is en ze weet waar ze het over heeft met passie.
Als die persoon dezelfde klachten heeft
Indien iemand in mijn kring een blessure ervaart
Pim luistert goed naar mij. Aangezien ik steeds andere klachten heb is een vast behandelprogramma moeilijk . Elke week weet Pim me toch zo te behandelen dat ik bijna fluitend weg ga. Hij denkt met me mee om m'n bewegingspatroon zo goed mogelijk te houden. Kortom een therapeut die je iedereen zou toewensen.
Weinig resultaat
Samen working vriendlijk
Zeer deskundig, vriendelijk en ben vrijwel helemaal genezen. Daarnaast luistert ze goed.
Vertrouwen in de behandeling
Ze was heel professioneel en erg fijn om bij te komen Nam m'n probleem.erg serieus en ondernam ook actie
Heel fijn contact en zeer deskundig. Eerlijk in de behandeling.
Luistert goed is rustig en serieus
Positief resultaat
Fysiotherapie Balade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Balade heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Balade
BaLaDe 119
5142 WX Waalwijk
Zeer goede fysiotherapeut, deskundig, menselijk.
Is deskundig , jaren ervaring en altijd een luisterend oor . Top !!
Als die persoon dezelfde klachten heeft
Indien iemand in mijn kring een blessure ervaart
Weinig resultaat
Samen working vriendlijk
Vertrouwen in de behandeling
Heel fijn contact en zeer deskundig. Eerlijk in de behandeling.
Luistert goed is rustig en serieus
Positief resultaat