SterSterSterSterLege ster

Heb je problemen ergens mee, dan kan je het altijd proberen in de hoop dat het effect heeft.

De fysio was vriendelijk, deskundig, nam mij goed mee in oorzaak, behandeling en gevolg, heeft het probleem goed opgelost. Ik heb een zeer fijne en persoonlijke benadering gehad.

In het verleden heb ik veel fysio gehad voor verschillende letsels maar dit is de eerste keer dat een fysiotherapeut Petra Bouthoorn eerlijk is. Door haar manier van behandelen (massage in het begin en daarna met oefeningen) er snel vermindering van pijn en verbetering van het resultaat. Ze weet precies hoe ze moet masseren, doet pijn maar daarna ben je ook pijnvrijer en kan je meer doen. Ben nu bijna klachtenvrij en ze geeft ook aan dat fysio niet veelvuldig meer nodig is en ook kan aan stoppen.Geweldige fysiotherapeut Petra Bouthoorn zeker iemand om aan te bevelen.

Deskundig

Petra weet wat ze doet en begeleid je goed en je kan nog met der lachen ook.

SterSterSterLege sterLege ster

Niet de juiste behandeling, waardoor klachten bleven. Er werd ook helemaal geen ander onderzoek gedaan.

Bij kennissen die eenzelfde operatie moeten ondergaan

Neemt je serieus luistert goed , een vriendelijke jongeman.

Annika

Betrokken, deskundig, was goed in overleg

Hij neemt de tijd voor zijn patiënt

Voirdat ze mij gaat behandelen heeft ze mij terugverwezen naar de huisarts. Deze heeft mij naar de neuroloog gestuurd. Als er onderzoek is gedaan kom ik terug voor behandeling.

Rustige uitstraling, duidelijk, klantvriendelijk

Edith van der Linden

Duidelijk in uitleg en behandeling was goed. Is ook kundig en wind er geen doekjes om. Hij heeft mij om uiteindelijk doorverwezen naar een orthopeed.

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik vind het een fijne therapeut, ze legt het duidelijk uit en de oefeningen via een app met uitlegvideo zijn erg fijn.

SterSterSterSterLege ster

Als iemand dezelfde klachten zou hebben.

Fysiotherapie Weidevenne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 9 januari 2018

Fysiotherapie Weidevenne

Op dit moment bestaat het team uit 12 therapeuten en 2 administratief medewerkers. Samenwerking staat bij Fysiotherapie Weidevenne nog steeds hoog in het vaandel. Fysiotherapie Weidevenne heeft een goede samenwerking met de huisartsen, niet alleen binnen het gezondheidscentrum, maar ook elders in Purmerend. Verder hebben we goede relaties met vele specialisten op weten te bouwen. Ons team heeft de ambitie om de beste zorg te leveren. Dit doen we door regelmatige na- en bijscholing om goed up to date te blijven en door onderling veel te consulteren om optimaal behandelresultaat te krijgen.

Melbournestraat 2C

1448NH Purmerend

Deskundig

Petra weet wat ze doet en begeleid je goed en je kan nog met der lachen ook.

SterSterSterLege sterLege ster

Bij kennissen die eenzelfde operatie moeten ondergaan

Neemt je serieus luistert goed , een vriendelijke jongeman.

Annika

Betrokken, deskundig, was goed in overleg

Hij neemt de tijd voor zijn patiënt

Rustige uitstraling, duidelijk, klantvriendelijk

Edith van der Linden

SterSterSterHalve sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

Als iemand dezelfde klachten zou hebben.

Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10