Heb je problemen ergens mee, dan kan je het altijd proberen in de hoop dat het effect heeft.
De fysio was vriendelijk, deskundig, nam mij goed mee in oorzaak, behandeling en gevolg, heeft het probleem goed opgelost. Ik heb een zeer fijne en persoonlijke benadering gehad.
In het verleden heb ik veel fysio gehad voor verschillende letsels maar dit is de eerste keer dat een fysiotherapeut Petra Bouthoorn eerlijk is. Door haar manier van behandelen (massage in het begin en daarna met oefeningen) er snel vermindering van pijn en verbetering van het resultaat. Ze weet precies hoe ze moet masseren, doet pijn maar daarna ben je ook pijnvrijer en kan je meer doen. Ben nu bijna klachtenvrij en ze geeft ook aan dat fysio niet veelvuldig meer nodig is en ook kan aan stoppen.Geweldige fysiotherapeut Petra Bouthoorn zeker iemand om aan te bevelen.
Deskundig
Petra weet wat ze doet en begeleid je goed en je kan nog met der lachen ook.
Niet de juiste behandeling, waardoor klachten bleven. Er werd ook helemaal geen ander onderzoek gedaan.
Bij kennissen die eenzelfde operatie moeten ondergaan
Neemt je serieus luistert goed , een vriendelijke jongeman.
Betrokken, deskundig, was goed in overleg
Hij neemt de tijd voor zijn patiënt
Voirdat ze mij gaat behandelen heeft ze mij terugverwezen naar de huisarts. Deze heeft mij naar de neuroloog gestuurd. Als er onderzoek is gedaan kom ik terug voor behandeling.
Rustige uitstraling, duidelijk, klantvriendelijk
Duidelijk in uitleg en behandeling was goed. Is ook kundig en wind er geen doekjes om. Hij heeft mij om uiteindelijk doorverwezen naar een orthopeed.
Ik vind het een fijne therapeut, ze legt het duidelijk uit en de oefeningen via een app met uitlegvideo zijn erg fijn.
Als iemand dezelfde klachten zou hebben.
Fysiotherapie Weidevenne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Weidevenne
Melbournestraat 2C
1448NH Purmerend
Deskundig
Petra weet wat ze doet en begeleid je goed en je kan nog met der lachen ook.
Bij kennissen die eenzelfde operatie moeten ondergaan
Neemt je serieus luistert goed , een vriendelijke jongeman.
Betrokken, deskundig, was goed in overleg
Hij neemt de tijd voor zijn patiënt
Rustige uitstraling, duidelijk, klantvriendelijk
Als iemand dezelfde klachten zou hebben.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Weidevenne