Diagnose en behandeling
Matoin is al lang mijn fysio waar ik met al mijn klachten heen ga. Deze keer gaat het over een rug blessure die al 2 jaar duurt. De laatste maanden waren al een stuk beter, maar toch bleef ik rest klachten houden. De laatste serie bezoeken hebben ertoe geleid dat het (bijna) helemaal weg is en daar ben ik heel blij mee
Heel vriendelijk en duidelijk in haar doen en laten
Leuke en vriendelijk voel je echt op je gemak.
Zeer deskundige, vriendelijke en empathische therapeut.
Deskundige en zeer vriendelijke begeleiding een aanbeveling voor iedereen
Vriendelijk en kundig
Ben al heel lang hier voor al mijn klachten En zou ook niet over gaan op een andere fysio
Matoin neemt mijn klacht serieus en probeert mee te denken zonder in herhaling te vallen. Hij is duidelijk en realistisch, dat is prettig. Er zit geen druk op de behandeling zodat ik me vrij voel om de koers van de behandeling mede te bepalen.
Goede kennis en stevige handen!
Ben super goed geholpen en goeie hulp gekregen
Ze heeft verstand van zaken, en stelt je op je gemak. Heeft een luisterend oor en zocht samen met mij naar oplossingen en gaf mij goede oefeningen mee wat ook echt wel heeft geholpen.
het gevoel van vertrouwen
Het luisteren en serieus nemen van de klachten en deskundig behandeling van de klacht
fysiotherapie spoorlaan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
fysiotherapie spoorlaan heeft de volgende resultaten bereikt:

fysiotherapie spoorlaan
Spoorlaan 70
5348 KC OSS
Diagnose en behandeling
Heel vriendelijk en duidelijk in haar doen en laten
Leuke en vriendelijk voel je echt op je gemak.
Zeer deskundige, vriendelijke en empathische therapeut.
Deskundige en zeer vriendelijke begeleiding een aanbeveling voor iedereen
Vriendelijk en kundig
Goede kennis en stevige handen!
Ben super goed geholpen en goeie hulp gekregen
het gevoel van vertrouwen