Spontane fysiotherapeut die meedenkt om je beter te laten voelen
Prettig en deskundig.
Ze was erg vriendelijk. Ze deed haar werk goed. Ze was vrolijk en gaf zeer duidelijke informatie over mijn behandeling.
Ze is kundig en luistert goed naar mijn klachten en behandeld deze dan ook direct!
Prettige omgang en goede uitleg, en luisterend oor, dankjewel Remy
Ten eerste is Matoin een fijn persoon waar ik goed mee klik. Hij is duidelijk en rustig, legt alles goed uit en behandelt met kunde en aandacht. En de behandeling heeft zeer positief effect.
Weer na een schouder operatie
Deskundig en realistisch. Daarnaast is Remy ook gewoon een prettig persoon
Ik ben voor enkel problemen bij Remy terecht gekomen dat is toen verholpen toen heb ik een jaar of 2 later schouder problemen gekregen en ben ik terug naar Remy gegaan omdat ik er al een fijn vertrouwd gevoel er was en tot de dag van vandaag loop ik er nog en beveel ik Remy zeker aan
Vriemde Ijk en deskundig
Behandeling heeft zeer goed geholpen. Fysiotherapeut gaf goede uitleg en advies. Behandeling ging niet langer nodig dan zinvol. Goed advies gegeven i.v.m. geplande lange wandelvakantie.
Professionaliteit en betrokkenheid
Een professional in zijn vakgebied. Zeer attent en geeft effectief advies. Hartelijk dank.
Echt aandacht voor de patiënt. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht. Er wordt gehaast gewerkt, waardoor ze echt luisteren. De diagnose was snel gesteld en de behandeling had direct effect. Dat zegt mij veel over de professionaliteit.
fysiotherapie spoorlaan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
fysiotherapie spoorlaan heeft de volgende resultaten bereikt:

fysiotherapie spoorlaan