Ik werd serieus genomen en samen gingen we kijken hoe we het konden oplossen. Ze legde dingen uit waar bepaalde dingen vandaan zouden kunnen komen.
duidelijk over de te volgen oefeningen (thuis) en gaf aan dat met deze oefeningen het ongemak helemaal zou kunnen verdwijnen.
Het luisterend oor dat hij biedt
Bij een gelijkgestemde, dus iemand van ongeveer mijn leeftijd, waarbij ik denk dat dezelfde fysiotherapeut ook bij hem/haar resultaat kan halen met zijn benadering van de patiënt!
De fysio behandelingen van tegenwoordig zijn anders dan in het verleden en het effect van de huidige fysio had niet het gewenste effect. Niets ten nadele van de fysiotherapeut
Kundig, serieus, betrokken en vriendelijk
Jammer dat mijn behandelaar afscheid moet nemen van de praktijk.
Mijn fysiotherapeut luistert heel goed, ook naar wat niet uitgesproken wordt en legt alles duidelijk uit en is empathisch
Ik was zeer tevreden over de instructies en begeleiding tijdens mijn bezoek aan de fysiotherapiepraktijk. De oorzaak van mijn voorheen onbekende pijn is eindelijk gevonden dankzij mijn zeer betrokken fysiotherapeut. Ze was bovendien erg vriendelijk, makkelijk in de omgang en zeer professioneel.
Mijn behandelaar is sympathiek, kundig, origineel qua oefeningen en meelevend. Ik heb echt baat bij de behandelingen.
De deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkster
De praktijk was instaat om op zeer korte termijn een afdoende behandeling/training voorafgaande aan mijn operatie te bieden.
Eerst een intake en dan wordt er in overleg een behandelingstraject afgesproken. Wekelijks wordt de voortgang besproken. Alles wordt heel duidelijk en vriendelijk uitgelegd en er is altijd voldoende tijd voor vragen. Mooie ruime praktijk en grote oefenzaal waar gezamenlijk met de fysiotherapeut gebruik kan worden gemaakt. Ook de oefeningen die je thuis moet doen worden zeer duidelijk uitgelegd. Ik kom al jaren in deze praktijk en kan deze iedereen aanbevelen.
Hij weet waar hij mee bezig is.hij heeft ook ervaring met mijn problemen
De deskundigheid, het prettige contact, de humor en het vertrouwen. Ik kon mezelf zijn en mijn klachten werden serieus genomen. Ik werd aangemoedigd, maar waar nodig ook begrensd en voelde me gesteund.
Fysiotherapie Rooswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Rooswijk
Dr. J.J. van der Horststraat 2A
1544 XE Zaandijk
Het luisterend oor dat hij biedt
Kundig, serieus, betrokken en vriendelijk
Jammer dat mijn behandelaar afscheid moet nemen van de praktijk.
De deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkster
Hij weet waar hij mee bezig is.hij heeft ook ervaring met mijn problemen