SterSterSterSterLege ster

Nu ben er zelf maar twee keer geweest en 1x voor een echo geweest en verder heb ik daar niets gedaan. en het resultaat was dat ik nu de injectie behandeling heb gehad en die werkt wel maar heb nog wel last van mijn knie dus ga ik binnenkort weer naar de huisarts

Duidelijke uitleg

Rogier van Asdonck is een van de weinige mensen op wie ik altijd kan bouwen als ik weer enorme pijn heb. Hij is heel deskundig en ik heb baat bij zijn behandelingen. Een top fysiotherapeut

Ik vind hem heel duidelijk en vriendelijk. Hij nam mijn klachten en pijn erg serieus dus dat was wel erg fijn.

Veel aandacht en duidelijk bespreken. Goede oefeningen.

De therapeut legt uit waar het zit , wat het is en welke oefeningen goed zijn daarvoor. Daarnaast is thuis oefenen wel belangrijk en wordt ook beoordeeld. Dan weet jezelf ook of je het goed doet. Desnoods geeft de therapeut nog meer pf betere oefeningen op voor thuis verder te gaan.

Als iemand ook handklachten heeft,ik ben goed geholpen

Het is een fijne en duidelijke fyiotherapeut. Ik noem hem altijd vakantieganger :)

Kundig en heeft mij geholpen

Zie ook de antwoorden op de vragen. Goede persoonlijke begeleiding met snel en goed resultaat.

Bijleveld

Netjes, vriendelijk geholpen,

De duidelijke uitleg, de mogelijkheid voor eigen inbreng, de muziekkeuze van zijn playlist ??

SterSterSterSterLege ster

Wanneer iemand fysio nodig heeft en gehoord wil worden dan zou ik zeker meneer Van Asdonck aanbevelen

Was heel rustig aardig en vakkundig verder gaf goed uitleg en de oefeningen waren goed te doen .

Ze legt alles heel goed uit.

Fysiotherapie Rooswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2017

Fysiotherapie Rooswijk

Fysiotherapie Rooswijk is al ruim 20 jaar een vertrouwd gezicht in Zaandijk. We vinden het belangrijk om zorg op maat aan te bieden in de wijk Rooswijk, de samenwerking vormt de grote kracht van onze praktijk. Mensen vinden het prettig om op één adres terecht te kunnen voor meerdere zorgaanbieders. Met onze nieuwe praktijk in het ‘Medisch Centrum de Zaan’ proberen we hier zoveel mogelijk aan te voldoen.

Dr. J.J. van der Horststraat 2A

1544 XE Zaandijk

Duidelijke uitleg

Veel aandacht en duidelijk bespreken. Goede oefeningen.

Als iemand ook handklachten heeft,ik ben goed geholpen

Kundig en heeft mij geholpen

Bijleveld

Netjes, vriendelijk geholpen,

SterSterSterSterLege ster

Ze legt alles heel goed uit.

Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10