Ik vind de hele ervaring bij jullie prettig. Makkelijk een afspraak maken via de site, nooit uitloop, heldere communicatie tijdens de behandeling, niet onnodig aan het lijntje houden. Top.
Deskundigheid, vriendelijk
Al heel lang bij deze fysiotherapeut, altijd prima behandeling en overleg over de behandeling Heel fijn.
Hij heeft een goede diagnose gesteld en was goed bereikbaar toen er bij mij onzekerheid ontstond. Hij heeft goed advies gegeven hoe ik om moest gaan met mijn pijnklachten en een duidelijk perspectief geschetst wat ook is uitgekomen.
Goed contact
Vooral goed geluisterd. Oefeningen aangepast op mijn klachten en steeds iets uitdagender gemaakt.
Buitengewoon prettige en professionele fysio.
Perfecte begeleiding en behandeling
Als ik iemand spreek die naar een fysiotherapeut moet een bekende die ik kan in mijn vrienden groep
Mijn klacht werd duidelijk begrepen en als zodanig ook deskundig behandeld. Voelde een vriendelijke en persoonlijke benadering waardoor je openlijk kon communiceren. De begeleiding is ten volle tevredenheid verlopen.
Vlakbij huis enthousiaste vrolijke therapeut goede kennis van probleem en oplossingen
To the point.
Goede oefeningen en begeleiding met een positief resultaat.
goede behandeling door een empathische behandelaar
deskundigheid en een zeer aangename handelswijze vertrouwingswekkend
Fysiotherapieopmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapieopmaat heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapieopmaat
geen adres
0000AA geen plaats
Deskundigheid, vriendelijk
Goed contact
Buitengewoon prettige en professionele fysio.
Perfecte begeleiding en behandeling
To the point.
Goede oefeningen en begeleiding met een positief resultaat.
goede behandeling door een empathische behandelaar
deskundigheid en een zeer aangename handelswijze vertrouwingswekkend