Super vrouw. Luisterde goed, weet wat ze doet, Gewoon hele leuke/ vooral kundige vrouw die luistert naar haar client. Iemand om trots op te zijn
Goed advies met realitische verwachting vd oefeningen.
Ik was heel blij met de behandeling hij begreep precies waar de pijn vandaan kwam dit was een vakman en heel vriendelijk dus super tevreden kom zeker terug
Duidelijk ervaren goede uitleg Rustig beginnen Vertelde over behandeling
Als iemand fysio nodig heeft
Rustig, serieus, vriendelijk en bekwaam
gewoon goed ben er meerdere keren geweest
Hij is heel vriendelijk en kundig!!
Zeer professioneel en deskundig. Stelt je op je gemak en stelt gerust.
Standaard klachten en revalidatie
Fysiotherapeut luistert goed en pas behandelingen daar op aan. De sfeer is top in de praktijk .
Professionele doel gerichte behandeling, Ik ben er enthousiast over de behandeling met dry needling.
Als ik zou merken dat hij er alles aan doet om een goed resultaat te bereiken
Betrokken, serieus, doelgericht, vriendelijk
Deskundig en efficiënt
Fysiotherapie Ooster Ee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Ooster Ee heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Ooster Ee
t Spil
1141 SE Monnickendam
Goed advies met realitische verwachting vd oefeningen.
Duidelijk ervaren goede uitleg Rustig beginnen Vertelde over behandeling
Als iemand fysio nodig heeft
Rustig, serieus, vriendelijk en bekwaam
gewoon goed ben er meerdere keren geweest
Hij is heel vriendelijk en kundig!!
Zeer professioneel en deskundig. Stelt je op je gemak en stelt gerust.
Standaard klachten en revalidatie
Als ik zou merken dat hij er alles aan doet om een goed resultaat te bereiken