de wijze van behandelen, aandacht voor de klachten en de voorlichting
Een persoon die attent is en duidelijk over de persoonlijke situatie en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Zowel Eline als ikzelf.
Vriendelijk, deskundig, geïnteresseerd en geeft goede tips en oefeningen!
Vriendelijk ,begrijpt goed wat het probleem is, deskundig
Zeer deskundig wist meteen wat ik bedoelde, goed behandel plan. Heel tevreden over Eline
Dat ziet u terug in de vragen toch?
Heel veel kenn8s en ervaring.
Dat hebik al bij mijn antwoorden aangegeven
Goede begeleiding
Aldo is een vakkundige fysiotherapeut met heel veel ervaring.
Goed advies en gelet op de korte behandelingsperiode die mogelijk was als gevolg van een geplande vakantie een zeer goede en vakkundige behandelingen gehad.
Duidelijk, deskundig meedenkend, goede begeleiding
Fysiotherapeut Heeft goede argumenten om mijn beperkte geloof in de behandeling ten goede te overtuigen .
Heel duidelijk.
Goede behandeling, oefeningen en advies om klachten te verminderen.
Fysiotherapie Ooster Ee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Ooster Ee heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Ooster Ee
t Spil
1141 SE Monnickendam
de wijze van behandelen, aandacht voor de klachten en de voorlichting
Vriendelijk, deskundig, geïnteresseerd en geeft goede tips en oefeningen!
Vriendelijk ,begrijpt goed wat het probleem is, deskundig
Dat ziet u terug in de vragen toch?
Heel veel kenn8s en ervaring.
Dat hebik al bij mijn antwoorden aangegeven
Goede begeleiding
Aldo is een vakkundige fysiotherapeut met heel veel ervaring.
Duidelijk, deskundig meedenkend, goede begeleiding
Heel duidelijk.
Goede behandeling, oefeningen en advies om klachten te verminderen.
Fysiotherapie Ooster Ee heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Ooster Ee