Professionele behandeling, luisterend, geduldig. Alles top gegaan.
Ik heb jaren schouder en nekklachten. Na verschillende fysiotherapeuten te hebben gehad ben ik doorverwezen naar Sandra. Zij heeft mij heel goed geholpen en was degene die mijn klachten ook goed begreep. Kortom Sandra behoort voor mij tot één van de beste fysiotherapeuten.
Prima behandeling gehad ,prettig in de omgang .
The physiotherapist is highly skilled in several techniques, including dry needling, therapeutic exercise, massage therapy, and spinal manipulation, which helped me achieve an excellent recovery from my postpartum back and shoulder pain.
De therapeut straalt veel vertrouwen en kundigheid uit.
Luisterd goed en kijkt goed naar het verleden.
Voelde me steeds beter
Professioneel, luisterend oor, vriendelijk,
Persoonlijke benadering, duidelijke uitleg van wat er aangepakt wordt en waarmee.
In voorkomende gevallen in bijbpv familie/kennissenkring
Vriendelijk, duidelijk, zelfverzekerd; geeft vertrouwen
Fijne goede praktijk
Ik heb een slijmbeursontsteking bij de heup en kreeg oefeningen mee voor atrose van knie en heup waardoor de klachten erger werden.
Duidelijk en betrokken en ze leek deskundig
Vriendelijk veel adviezen, kundig en tijd en aandacht voor patiënt. Top dus
Fitmakers aan de Vecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Fitmakers aan de Vecht
Julianaweg 21
3603 AP Maarssen
Professionele behandeling, luisterend, geduldig. Alles top gegaan.
Prima behandeling gehad ,prettig in de omgang .
De therapeut straalt veel vertrouwen en kundigheid uit.
Luisterd goed en kijkt goed naar het verleden.
Voelde me steeds beter
Professioneel, luisterend oor, vriendelijk,