Goed geholpen.
Nam mijn klachten niet serieus. Werd amper naar gekeken. Wat kijk oefeningen gekeken, zoals kijk naar je linker of rechter oksel. Deed iets aan massage 5 minten, maar leek meer beetje aaien. Dit heb ik bij andere therapeuten heel anders ervaren.
Ze is gewoon heel kundig en leuk.
Hij heeft mijn pijn weggehaald, gespannen spieren losgemaakt. En hij was aardig, vriendelijk, duidelijk. Hij heeft de oefeningen die echt helpen, "naar huis" mee gegeven.
Lucas is een vakman en fijn om mee te praten
Zie de antwoorden op de vorige vragen
in dit geval rachél. nam mij erg serieus en heeft veel kennis. wilt graag dat de patiënt het eens is en tevreden is
deskundigheid, vertrouwen, sfeer, goed bereikbaar, drukke praktijk maar wordt altijd gezocht naar een plek als het acuut is, fijne mensen
Super vriendelijk , kundig, creatief met oefeningen en betrokken. Fijne rustige sfeer. Erg positief allemaal
effectiviteit behandeling, relevante info en tips, prettige communicatie
Kundige vrouw die precies weet wat ze doet Zeer tevreden
Haar betrokkenheid en vakkennis en goed luisterend oor
Makkelijk aanspreekbaar, betrokken, probeert meerdere behandelwijzen, kundig.
Lucas is een tovenaar. Vaak heb ik aan 1 behandeling met dry needling genoeg. Erg tevreden!
Fitmakers aan de Vecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Fitmakers aan de Vecht
Julianaweg 21
3603 AP Maarssen
Goed geholpen.
Ze is gewoon heel kundig en leuk.
Lucas is een vakman en fijn om mee te praten
Zie de antwoorden op de vorige vragen
effectiviteit behandeling, relevante info en tips, prettige communicatie
Kundige vrouw die precies weet wat ze doet Zeer tevreden
Haar betrokkenheid en vakkennis en goed luisterend oor
Makkelijk aanspreekbaar, betrokken, probeert meerdere behandelwijzen, kundig.
Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Fitmakers aan de Vecht