Al meerdere jaren een tevreden klant.

Goed geholpen.

SterSterSterLege sterLege ster

Nam mijn klachten niet serieus. Werd amper naar gekeken. Wat kijk oefeningen gekeken, zoals kijk naar je linker of rechter oksel. Deed iets aan massage 5 minten, maar leek meer beetje aaien. Dit heb ik bij andere therapeuten heel anders ervaren.

Ze is gewoon heel kundig en leuk.

Hij heeft mijn pijn weggehaald, gespannen spieren losgemaakt. En hij was aardig, vriendelijk, duidelijk. Hij heeft de oefeningen die echt helpen, "naar huis" mee gegeven.

j cornet

Lucas is een vakman en fijn om mee te praten

Zie de antwoorden op de vorige vragen

in dit geval rachél. nam mij erg serieus en heeft veel kennis. wilt graag dat de patiënt het eens is en tevreden is

deskundigheid, vertrouwen, sfeer, goed bereikbaar, drukke praktijk maar wordt altijd gezocht naar een plek als het acuut is, fijne mensen

Annette

SterSterSterSterLege ster

Super vriendelijk , kundig, creatief met oefeningen en betrokken. Fijne rustige sfeer. Erg positief allemaal

effectiviteit behandeling, relevante info en tips, prettige communicatie

Brenda Van Houten

Kundige vrouw die precies weet wat ze doet Zeer tevreden

Haar betrokkenheid en vakkennis en goed luisterend oor

Makkelijk aanspreekbaar, betrokken, probeert meerdere behandelwijzen, kundig.

Claudia

Lucas is een tovenaar. Vaak heb ik aan 1 behandeling met dry needling genoeg. Erg tevreden!

Fitmakers aan de Vecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juli 2020

Fitmakers aan de Vecht

Binnen 24 uur een afspraak bij uw specialist: - Manueel Therapie - Sportfysiotherapie - Handfysiotherapie - Dry Needling - Schouder revalidatie - Kaakfysiotherapie

Al meerdere jaren een tevreden klant.

Goed geholpen.

SterSterSterLege sterLege ster

Ze is gewoon heel kundig en leuk.

j cornet

effectiviteit behandeling, relevante info en tips, prettige communicatie

Brenda Van Houten

Kundige vrouw die precies weet wat ze doet Zeer tevreden

Haar betrokkenheid en vakkennis en goed luisterend oor

Makkelijk aanspreekbaar, betrokken, probeert meerdere behandelwijzen, kundig.

Claudia

Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt: