Rik Hulzentop
Ben onwijs blij met Sandra een onwijs goede fysiotherapeut
Zocht steeds naar de juiste oefeningen die nodig waren voor mij. Motiverend.gezellig in omgang
Hoewel het een kennismaking was en nog geen echt behandelings traject gaf ze me wel vertrouwen
Capabel, gemakkelijk toegankelijk, professioneel en daarnaast ook nog een leuke persoonlijkheid.
De betrokkenheid en de adequate behandeling
rustig, vriendelijk, goede uitleg behandeling,prettige communicatie.
Begrijpt mijn klachten. Fijne behandeling op een rustige manier.
Kon gelukkig snel terecht en behandeling heeft heel goed geholpen.
Hij kwam rustig en bekwaam over, en de klacht waarvoor ik kwam is verholpen
Zeer kundig, vriendelijk, prettige benadering, duidelijke uitleg, behandeld met respect.
Ze is werk gericht en deskundig
Combi van behandeling (effect dry needling)/oefeningen en meedenkend
Vriendelijk, duidelijk en gefocust op vermindering/verdwijning van de klachten
Ze maakt mij fitter
Vriendelijk en deskundig. Betere resultaten dan bij eerder bezochte fysiotherapeuten
Fitmakers aan de Vecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fitmakers aan de Vecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Fitmakers aan de Vecht
Julianaweg 21
3603 AP Maarssen
De betrokkenheid en de adequate behandeling
rustig, vriendelijk, goede uitleg behandeling,prettige communicatie.
Begrijpt mijn klachten. Fijne behandeling op een rustige manier.
Kon gelukkig snel terecht en behandeling heeft heel goed geholpen.
Hij kwam rustig en bekwaam over, en de klacht waarvoor ik kwam is verholpen
Ze is werk gericht en deskundig