Kundig, vriendelijk
Vakkundig, geïnteresseerd, meelevend en meedenkend.
Een goede klik met m'n kind, de juist hulp voor hem. Top.
De ft luistert goed, denkt mee, doet concrete voorstellen, geeft tips en is deskundig
Heeft alle aandacht.
De therapie heeft echt geholpen voor onze dochter. Ook het huiselijke, goede contact heeft heel erg geholpen.
Gaf duidelijke uitleg. Begeleiding was goed. Gaf een vertrouwd gevoel tijdens de behandeling.
Veel empathie en kunde. Fijne therapeut!
Heel ervaren, vriendelijke fysiotherapeut als het gaat om bekken klachten. Met veel geduld en vaardigheden en oog voor persoonlijke omstandigheden.
Hij gaf hele goede uitleg wat hij ging doen en had alle tijd hiervoor
Mirjam was erg gericht op mijn kind, gaf in duidelijke bewoording aan wat er ging gebeuren en demonstreerde alsook corrigeerde bij het oefenen. Door thuis aan de oefeningen en versjes en plaatjes te kunnen refereren liep alles ontzettend soepel
Fijne, correcte fysiotherapeut. Luisterd naar de cliënt en in overleg met cliënt word er een behandeling en strategie gemaakt.
Duidelijke uitleg en een goede behandeling
Geduldig goede uitleg wat betreft de behandeling
We zijn erg goed geholpen
Fysiotherapie Lek & Yssel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Lek & Yssel heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Lek & Yssel
Burg van den Willigenstraat 47
2941 ES Lekkerkerk
Kundig, vriendelijk
Vakkundig, geïnteresseerd, meelevend en meedenkend.
Een goede klik met m'n kind, de juist hulp voor hem. Top.
Heeft alle aandacht.
Veel empathie en kunde. Fijne therapeut!
Hij gaf hele goede uitleg wat hij ging doen en had alle tijd hiervoor
Duidelijke uitleg en een goede behandeling