Begrijpt de materie en heeft duidelijk plan
Als ik in mijn omgeving mensen spreek en die ook klachten aan spieren en dergelijke hebben dan zou ik zeker deze praktijk en de fysiotherapeut die mij behandeld heeft zeker aanraden bij anderen ik ben heel fijn en goed en prettig geholpen en de behandelingen hebben ook zeker hun werk goed gedaan in combinatie met de oefeningen die kreeg ben ik gelukkig nu van mijn klachten af mocht ik in de toekomst weer klachten krijgen dan weet ik naar welke praktijk ik zou gaan dezelfde als waar ik nu ben geweest echt heel fijn en prettig geholpen!
Zo mijn behandelaars zou ik niet goed kunnen functioneren
Ben zeer goed geholpen
De fysiotherapeut heeft bij 2 kinderen van mij geholpen om de afplatting te verminderen. Beide kinderen hadden een behoorlijke afplatting en je ziet bij de oudste er niks meer van en bij de jongste is het ook al zo goed als verholpen. Ze is heel fijn in omgang en beide kindjes voelden zich volledig op hun gemak. Daarom is het cijfer een 10.
De fysio vond op school plaats. Ik zag aan mijn kind dat het vooruit ging, maar verder geen contact met fysio. Nog wel een keer de app geïnstalleerd om daarmee contact te leggen, maar hier kwam geen reactie op.
Ik heb alleen nog maar een bezoekje gehad vande therapeut. Daarover was ik tevreden
Menselijkheid
Snelle diagnose en goede, gerichte oefeningen.
Ik zou haar aanbevelen voor haar goede werek
Als iemand me zou vertellen, dat hij een fysiotherapeut zoekt
Fleur is heel kundig en krachtig, ze heeft veel kennis en ervaring, en voelt de klachten goed aan. Een heel prettige therapeute.
Fleur is heel betrokken!
Ik voelde me op mijn gemak en ik voelde me serieus genomen
Een veilige en prettige omgeving met aandacht voor de klacht en duidelijke uitleg
Fysiotherapie Lek & Yssel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Lek & Yssel heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Lek & Yssel
Burg van den Willigenstraat 47
2941 ES Lekkerkerk
Zo mijn behandelaars zou ik niet goed kunnen functioneren
Ben zeer goed geholpen
Menselijkheid
Snelle diagnose en goede, gerichte oefeningen.
Ik zou haar aanbevelen voor haar goede werek
Als iemand me zou vertellen, dat hij een fysiotherapeut zoekt