Ten alle tijden
Ben altijd goed geholpen! En in goed overleg.
Neemt verhaal en klacht serieus. Heeft alle tijd. Mijn kind voelde zich meteen op zijn gemak en had echt plezier in de afspraken. Oefeningen en aanpak waren voor mij en mijn kind duidelijk.
Persoonlijke aandacht, expertise en prettige omgang
Je voelt je gehoord en serieus genomen en hij denkt in oplossingen
nee dat betekend het niet
Eigenlijk altijd wel waarneer ik iemand hoor over starten van fysio
Goede toelichting bij het probleem En goede behandeling
Vriendelijk Deskundig
Empatisch, duidelijk, geduldig, oplossings gericht . Hoort je probleem tussen de regels door.
Een deskundige en invoelende lieve fysiotherapeut
Behandeling heeft goed geholpen.
Een hele fijne en begripvolle fysio
Remy is naast heel aardig en communicatief ook heel kundig. Hij kan mij goed inschatten en juiste advies geven. Kom graag terug maar hopenlijk duurt dat nog heel lang
Fysiotherapie Lek & Yssel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Lek & Yssel heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Lek & Yssel
Burg van den Willigenstraat 47
2941 ES Lekkerkerk
Ten alle tijden
Ben altijd goed geholpen! En in goed overleg.
Persoonlijke aandacht, expertise en prettige omgang
Je voelt je gehoord en serieus genomen en hij denkt in oplossingen
nee dat betekend het niet
Eigenlijk altijd wel waarneer ik iemand hoor over starten van fysio
Goede toelichting bij het probleem En goede behandeling
Vriendelijk Deskundig
Een deskundige en invoelende lieve fysiotherapeut
Behandeling heeft goed geholpen.
Een hele fijne en begripvolle fysio
Fysiotherapie Lek & Yssel heeft de volgende resultaten bereikt: