Mevrouw M. Brugman - van den Ham
1945 reviewsSchrijf review
ze luistert goed naar waar je mee zit etc. ik werd eindelijk serieus genomen
De omgang met de mensen is zeer vriendelijk en ze stimuleren je heel goed
Hun Deskundig, geduld, vriendelijk, gevoel voor humor, zij stelden mij op mijn gemak, zij zijn eerlijk en betrouwbaar.
Mijn fysiotherapeut was heel erg betrokken bij mijn behandeling. Door hem heb ik mijn doel weer kunnen bereiken waar ik wilde zijn en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Het was een lang traject, maar hij zorgde er voor dat ik weer kan doen wat ik wilde doen.
Kan goed luisteren, is begripvol en spiegelt goed met mij als patiënt.
Prettig in de omgang
Kon goed mijn verhaal doen, werd serieus genomen! Zeer deskundig, geduldig en enthousiast/ patiënt-vriendelijk! Heel fijn!
Ze heeft heel goed in de gaten, wat er allemaal speelt.
Ze wist na 1 minuut wat er aan de hand was. Ze was absoluut zeker van zichzelf. Haar benadering en professionaliteit maakten dat ik mij in goede handen wist.
Lieve sociale oprechte therapeut
Deskundige hulp, plezierig contact
Voor een jonger iemand die veel aan sport doet zeker
Nam me serieus en heeft me vlot doorverwezen omdat behandeling niet aansloeg
Ze is rustig, kan goed uitleggen wat ze doet en denkt dat er nodig is. Ze laat zien hoe de oefeningen moeten en geeft duidelijke aanwijzingen
Fysiotherapie Leebrug verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Leebrug heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Leebrug
Sandelhout 1
3991 PZ houten
ze luistert goed naar waar je mee zit etc. ik werd eindelijk serieus genomen
De omgang met de mensen is zeer vriendelijk en ze stimuleren je heel goed
Kan goed luisteren, is begripvol en spiegelt goed met mij als patiënt.
Prettig in de omgang
Ze heeft heel goed in de gaten, wat er allemaal speelt.
Lieve sociale oprechte therapeut
Deskundige hulp, plezierig contact