luistert, neem klachten serieus , neemt de tijd .
Gwyneth is een betrokken en meelevende fysiotherapeut , ik ben zeer tevreden over haar
Rustig, duidelijk, systematisch in zijn bewegingsonderzoek, geeft effectieve oefeningen en fijne coaching bij het aanbieden van de oefeningen.
Ik had voor mijn klacht al een goed beeld van de oefeningen, daarbij is het alleen bevestigd en alleen advies nodig voor de intensiteit van de oefeningen. Daarbij goed geholpen
Als men mij ernaar vraagt zou ik mijn fysiotherapeut aanbevelen.
Hanka wist gelijk te weten waar het probleem lag en met haar kundigheid en mijn oefeningen die ik thuis moest doen was ik gauw van de pijn af.
Lluisterde naar mijn klachten, gaf uitleg. Is realistisch en duidelijk. Maakt goede afspraken waarbij navraag werd gedaan of ik als patiënt mij hier ook in kan vinden. Verder erg spontaan.
Zeer prettig contact. Bekwaam. Doet de behandelingen altijd in samenspraak.
Ik voelde dat er niet volledige aandacht op mij was, de therapeute zat veel op haar telefoon
2 hele fijne fyisio therapeuten
Persoonlijke benadering
Als er om een fysio gevraagd wordt
William is zeer zorgvuldig en deskundig
Mijn behandeling is nog (lang) niet klaar, maar hij is kundig, en luistert vooral heel goed en pusht me op een gezonde manier
Hij is zeer kundig
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen
Thorbeckepark 183
3437 JT Nieuwegein
luistert, neem klachten serieus , neemt de tijd .
Als men mij ernaar vraagt zou ik mijn fysiotherapeut aanbevelen.
Zeer prettig contact. Bekwaam. Doet de behandelingen altijd in samenspraak.
2 hele fijne fyisio therapeuten
Persoonlijke benadering