Hij is de enige kaakfysiotherapeut in Nieuwegein. Vriendelijk, geduldig en bekwaam.
Hij weet wat hij doet
Luisterde goed naar waarvoor ik kwam. Waar ik tegen aan liep qua klachten bijv trap lopen, auto rijden. Legde de oefeningen goede uit.
Er werken mensen die hun vak verstaan en weten waar ze over praten.
Kennis van zaken, empathisch, samen beslissen, duidelijke opvolging, sympathiek
Openheid over waar we aan gaan werken. controle over de voortgang van de gebruikte oefeningen. duidelijkheid over hoe en waarom. Ook de in, mijn ogen, aanwezige deskundigheid van die fysiotherapeut.
Een deskundige, betrokken therapeut die veel overlegt en vraagt naar mijn belemmeringen en mogelijkheden en daar vervolgens een behandelplan opmaakt heb ik als zeer prettig ervaren
Het menselijk behandeld
Zijn klant vriendelijkeheid.
Ik kon snel terecht, ben goed geholpen. De klachten zijn zo goed als weg. Heb goede instructie voor oefeningen gekregen.
Laag drempelig , prima bereikbaar en deskundig.
De behandeling. het overleg met mij. Wat zijn mijn mogelijkheden.
William was rustig, deskundig en stelde goede vragen. Hij verbeterde de diagnose van de huisarts
erg betrokken, betrouwbaar en kundig.
Rustig, luistert goed, duidelijke uitleg bij de adviezen die ik krijg.
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen
Thorbeckepark 183
3437 JT Nieuwegein
Hij weet wat hij doet
Er werken mensen die hun vak verstaan en weten waar ze over praten.
Kennis van zaken, empathisch, samen beslissen, duidelijke opvolging, sympathiek
Het menselijk behandeld
Zijn klant vriendelijkeheid.
Laag drempelig , prima bereikbaar en deskundig.
De behandeling. het overleg met mij. Wat zijn mijn mogelijkheden.
erg betrokken, betrouwbaar en kundig.
Rustig, luistert goed, duidelijke uitleg bij de adviezen die ik krijg.
Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen