Goed behandeld, duidelijke aanwijzingen
Kundig, evalueert goed, houdt vorderingen bij, is geïnteresseerd, flexibel, houdt het afwisselend door wisseling van aanbod oefeningen.
Een fijne en prima fysiotherapeut waar ik mij goed bij voel
Therapeut luistert goed waar klachten aanwezig zijn. Behandelt zeer kundig en prettig.
Zeer goede begeleiding
Luisterd goed , heeft veel ervaring en begrip voor de situatie. Vraagt altijd of je nog vragen heb en voldoende bent geholpen
Deskundig en doet wat nodig is. Heldere uitleg.
Ik heb vertrouwen in deze persoon en kan mijn klachten oplossen of in elk geval aangeven wat er maximaal uit te halen is.
roos is duidelijk wat het kan zijn en wat ze gaat doen
Melle is zorgzaam neemt je serieus.Staat open voor eigen inbreng, bespreekt of de behandeling helpt zoniet wat er anders kan. Heeft mij ook erg geholpen in zware tijd met mijn dochter die Hodgkin kreeg. We bekijken per keer hoe de oefeningen thuis gaan.En als we de zaal ingaan of het te doen is met mijn andere fysieke ongemakken. Het grappige is dat ik het goed kan vinden met Melle ,terwijl ik helemaal geen jong iemand wilde. Zo zie je maar ook oudere mensen kunnen een beoordelingsfout maken.
Ze probeerde echt te helpen, en alle vragen goed beantwoord
Een vakman is het
Ik heb een goede relatie met Peter en hij probeerd mij in beweging te houden en dat lukt goed.
We zijn heel tevreden met Marc. Hij weet waar die over die over praat. En heeft volgens ons een goed plan uitgestippeld voor de komende 9 maanden
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27
1131 HK Volendam
Goed behandeld, duidelijke aanwijzingen
Een fijne en prima fysiotherapeut waar ik mij goed bij voel
Zeer goede begeleiding
Deskundig en doet wat nodig is. Heldere uitleg.
roos is duidelijk wat het kan zijn en wat ze gaat doen
Ze probeerde echt te helpen, en alle vragen goed beantwoord