Telkens duidelijke uitleg, los van emoties. Meelevend en vooral meedenkend en vooruitzien
Zeer betrokken
De menselijkheid en de heldere aanpak
Heel aardig en begripvol. Veel kennis.
goede uitleg en begeleiding
Zeer kundig, fijne persoonlijkheid en geeft prima toelichting. Behandeling was volledig geslaagd.
Veel kennis en het continu willen verbeteren van de behandeling.
Fijne, kundige vrouw waar ik mij direct op mn gemak voelde.
Jullie staan altijd voor mij en mijn gezin klaar. Fijne sfeer en lieve vakkundige mensen.
de positieve instelling van Melle
de sfeer, de oefeningen
Ze heeft me echt goed geholpen en van me kwaaltjes zo goed mogelijk af geholpen en op deze manier ook weer we sport op kunnen pakken
Ze zijn professioneel. Meelevend. Hele fijne mensen.
Ze voelt heel fijn en vertrouwd.
Deskundig, resultaatgericht, komt afspraken na.
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage
Papaverstraat 27
1131 HK Volendam
Zeer betrokken
De menselijkheid en de heldere aanpak
Heel aardig en begripvol. Veel kennis.
goede uitleg en begeleiding
Veel kennis en het continu willen verbeteren van de behandeling.
Fijne, kundige vrouw waar ik mij direct op mn gemak voelde.
de positieve instelling van Melle
de sfeer, de oefeningen
Ze zijn professioneel. Meelevend. Hele fijne mensen.
Ze voelt heel fijn en vertrouwd.
Deskundig, resultaatgericht, komt afspraken na.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie de Garage