Dat ik steeds binnen 2, Max 3 behandelingen van mijn klachten af ben
Het moet maar eens gezegd (en geschreven) worden: ik ben in goede handen bij Kernpraktijk de Garage! Betrokkenheid en expertise ervaar ik daar al jaren en persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.
het echt proberen op te lossen van de klacht en de uitleg over de plan van aanpak, dus dat je echt het gevoel krijgt dat je goed geholpen wordt. (wat ook zo is)
Deskundig en begripvol.
Frank Schilder is een topper. Zijn behandelingen zijn zo goed dat na 3 behandelingen nergens last van heb. Communicatie is ook goed. Ik ben dik tevreden
wanneer iemand met dezelfde klachten dit aan mij zou vragen
weer klachtenvrij
Heel erg luisterend ook naar dingen die ernaast liggen. Zou heel graag willen helpen met hier ook handvatten voor willen geven. En gewoon heel erg lief
Relaxte sfeer
Wist niet dat er voor mijn aandoening een oplossing was.
Leuk in de omgang. Lief voor mn vader. En geduldig en deskundig
Veel kennis, juiste inzichten, rustige manier van benaderen.
Zeer professioneel behandeld
De deskundigheid
Fysiotherapie de Garage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie de Garage heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundig en begripvol.
wanneer iemand met dezelfde klachten dit aan mij zou vragen
weer klachtenvrij
Relaxte sfeer
Wist niet dat er voor mijn aandoening een oplossing was.
Leuk in de omgang. Lief voor mn vader. En geduldig en deskundig
Veel kennis, juiste inzichten, rustige manier van benaderen.
Zeer professioneel behandeld
De deskundigheid