Zij gaat een probleem, indien nodig, verder uitzoeken. Luisterd goed.
Er wordt goede zorg geboden. Ook goede tips voor thuis.
Deskundigheid, betrokkenheid
vriendelijk, geduldig, zorgvuldig. De reden van de klacht geeft dat het resultaat van de behandeling niet 100 % is maar dat ligt dus niet aan de fysiotherapeut
Mijn fysiotherapeut luistert aandachtig naar mijn pijnklachten en de voorgeschiedenis van mijn klachten. Daarnaast geeft hij mij de juiste oefeningen en Ook voert hij de juiste behandeling uit.
Gemoedelijke en kundige fysiotherapeut,
Deskundig
Deskundigheid, open houding naar mij als cliënt alsook naar het fysieke probleem en bereid over dit laatste te overleggen met collega’s of problemen en behandelingen nader uit te zoeken en voor te stellen.
Altijd wordt gevraagd hoe het met mij gaat , Geïnteresseerd en heel vriendelijk.
Prettig in contact. Deskundig advies.
Deskundig, nam de tijd, zorgvuldig en duidelijk
Rust, deskundigheid, openheid over on- en mogelijkheden. Vriendelijkheid
Goede behandeling en resultaat.
Wanneer iemand in mijn omgeving naar een fysiotherapeut moet
Prettig in de omgang en duidelijke adviezen.
FysioProf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioProf heeft de volgende resultaten bereikt:

Zij gaat een probleem, indien nodig, verder uitzoeken. Luisterd goed.
Er wordt goede zorg geboden. Ook goede tips voor thuis.
Deskundigheid, betrokkenheid
Gemoedelijke en kundige fysiotherapeut,
Deskundig
Prettig in contact. Deskundig advies.
Deskundig, nam de tijd, zorgvuldig en duidelijk
Rust, deskundigheid, openheid over on- en mogelijkheden. Vriendelijkheid
Goede behandeling en resultaat.
Wanneer iemand in mijn omgeving naar een fysiotherapeut moet
Prettig in de omgang en duidelijke adviezen.
FysioProf heeft de volgende resultaten bereikt: