Zij gaat een probleem, indien nodig, verder uitzoeken. Luisterd goed.

SterSterSterSterLege ster

Er wordt goede zorg geboden. Ook goede tips voor thuis.

Deskundigheid, betrokkenheid

vriendelijk, geduldig, zorgvuldig. De reden van de klacht geeft dat het resultaat van de behandeling niet 100 % is maar dat ligt dus niet aan de fysiotherapeut

Mijn fysiotherapeut luistert aandachtig naar mijn pijnklachten en de voorgeschiedenis van mijn klachten. Daarnaast geeft hij mij de juiste oefeningen en Ook voert hij de juiste behandeling uit.

Gemoedelijke en kundige fysiotherapeut,

Deskundig

Deskundigheid, open houding naar mij als cliënt alsook naar het fysieke probleem en bereid over dit laatste te overleggen met collega’s of problemen en behandelingen nader uit te zoeken en voor te stellen.

SterSterSterSterLege ster

Altijd wordt gevraagd hoe het met mij gaat , Geïnteresseerd en heel vriendelijk.

Prettig in contact. Deskundig advies.

Deskundig, nam de tijd, zorgvuldig en duidelijk

Rust, deskundigheid, openheid over on- en mogelijkheden. Vriendelijkheid

Goede behandeling en resultaat.

Wanneer iemand in mijn omgeving naar een fysiotherapeut moet

Corrie de Graaf

Prettig in de omgang en duidelijke adviezen.

FysioProf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioProf heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2018

FysioProf

De fysiotherapiepraktijk FysioProf is gevestigd in Nijmegen Oost op de begane grond van een woon-zorgcomplex voor ouderen: het OBG-Dienstencentrum. De praktijk wordt bezocht door patiënten van alle leeftijden voor de meest uiteenlopende aandoeningen. Daarbij hebben we een fitnessruimte waar behalve fitness voor ouderen ook oefeningen gegeven worden aan patiënten die in behandeling zijn.

PROF. CORNELISSENSTRAAT 4A

6524 PJ Nijmegen

Zij gaat een probleem, indien nodig, verder uitzoeken. Luisterd goed.

SterSterSterSterLege ster

Er wordt goede zorg geboden. Ook goede tips voor thuis.

Deskundigheid, betrokkenheid

Gemoedelijke en kundige fysiotherapeut,

Deskundig

SterSterSterSterLege ster

Prettig in contact. Deskundig advies.

Deskundig, nam de tijd, zorgvuldig en duidelijk

Rust, deskundigheid, openheid over on- en mogelijkheden. Vriendelijkheid

Goede behandeling en resultaat.

Wanneer iemand in mijn omgeving naar een fysiotherapeut moet

Corrie de Graaf

Prettig in de omgang en duidelijke adviezen.

FysioProf heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10