Jasper
Ze heeft me heel goed begeleid in het plan dat ze voor me had. Duidelijke uitleg over wat ik thuis kon doen. Goede oefeningen op de praktijk gedaan. Erg veel aan gehad.
Goede en prettige behandeling ervaren.
Het is een juiste praktijk en marc geeft duidelijke uitleg
Ik had links zowel rechter schouders kast van aanhoudende pijn na enkele behandelingen de linker schouders geheel klachten vrij. Mijn rechter schouder nog niet geheel beter geworden.
Deskundige persoon die heel duidelijk uitleg gaf omtrent de behandelingen en het doel daarvan. De opgegeven oefeningen zijn eenvoudig uit te voeren.
Serieus, kennis van zaken, professioneel
Goed gekwalificeerd persoon, duidelijk in zijn uitspraken
Je kwam helemaal tot rust bij hem.
Ze is deskundig en is zeer sociaal. Het was heel prettig om bij haar onder behandeling te zijn
Goede behandeling met oefeningen voor thuis oprekken van de nek gaat goed! Nog niet helemaal over maar echt stukken beter als voorheen!
Ze was niet gespecialiseerd in scoliose, maar wist ons wel de juiste doorverwijzingen te geven
Zij heeft mij doen inzien waar mijn klacht vandaan kwam, geholpen met hoe ik mijn leven anders moet inrichten en gezorgd dat ik zo goed als klachtvrij ben, de rest is nu aan mij
ik heb er twee gehad allebei wisten ze van mijn aandoening en bespraken met mij het tempo van de behandeling omdat ik nog al eens wat teveel wilde werd ik goed afgeremd en zijn we langzaam maar zeker toch tot goede resultaten gekomen.
Ik ben uitstekend geholpen!
expertise, helder en duidelijk
FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede en prettige behandeling ervaren.
Het is een juiste praktijk en marc geeft duidelijke uitleg
Serieus, kennis van zaken, professioneel
Goed gekwalificeerd persoon, duidelijk in zijn uitspraken
Je kwam helemaal tot rust bij hem.
Ik ben uitstekend geholpen!
expertise, helder en duidelijk
FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt: