TOn Verhoeven

expertise, helder en duidelijk

SterSterSterSterLege ster

Luisterd goed, geeft rustig en duidelijke uitleg.

Betrokken, goed in haar werk, duidelijk

Zeer zorgvuldig en kundige behandeling.

M.Savic

Eigenlijk alles.Begrip,zeer deskundig,vriendelijk, uitleg,oefeningen voor thuis.Helemaal top

Martijn Knoope

Vaste behandelaar die precies op de hoogte is van het probleem en mijn wensen om in zo een kort mogelijke tijd met minimaal aantal behandelingen weer verder te kunnen. Verder altijd goede communicatie en goede app met uitleg van de oefeningen voor thuis. Niet alleen maatwerk maar ook persoonlijk!

Omgang met de cliënt

SterSterSterSterLege ster

Ik word serieus genomen, er wordt goed geluisterd Oefeningen mee, helaas veel pijn, dus iom huisarts en fysio gestopt. Huisarts gaat eerst kijken, ws röntgenfoto’s of echo en daarna opnieuw plan maken

Wendy Batstra

Goeie praktijk fijne mensen

Toon van der steen

de snelle behandeling die maatwerk mij gaf. en het begrip vande fysiotherapeute dat ik de vierdaagse wilde halen.

Veerle

Goede deskundige begeleiding, waar continue gekeken wordt naar wat al mogelijk is en waar nog aan gewerkt moet worden. Tijdslijn en doel is vooraf goed duidelijk dus dat is erg prettig.

Sandra van Boxtel

Goede uitleg, en deskundige zorg op maat en advies. Niet langer doorgaan met behandelen als nodig.

Ze luisteren naar jouw problemen, en helpen jouw. Je kunt makkelijk in contact komen.

SterSterSterSterLege ster

Gemma geeft duidelijke uitleg. Ze is een heel kundige fysiotherapeut. Ik ben erg tevreden over haar.

Zijn erg vakkundig met waar ze bezig met je zijn luisteren goed naar wat jou probleem is.

FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 augustus 2018

FysioMaatwerk Veghel

FysioMaatwerk Veghel wil, binnen de mogelijkheden van fysiotherapie en manuele therapie, de best mogelijke oplossingen bieden aan mensen met klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Hierbij gaan wij ervan uit dat ieder mens uniek is en een op maat geleverde benadering nodig heeft. Het uitgangspunt van de behandeling wordt gevormd door uw hulpvraag.

Hoogstraat 15A

5462 CW Veghel

TOn Verhoeven

expertise, helder en duidelijk

SterSterSterSterLege ster

Luisterd goed, geeft rustig en duidelijke uitleg.

Betrokken, goed in haar werk, duidelijk

Zeer zorgvuldig en kundige behandeling.

M.Savic

Martijn Knoope