TOn Verhoeven
expertise, helder en duidelijk
Luisterd goed, geeft rustig en duidelijke uitleg.
Betrokken, goed in haar werk, duidelijk
Zeer zorgvuldig en kundige behandeling.
Eigenlijk alles.Begrip,zeer deskundig,vriendelijk, uitleg,oefeningen voor thuis.Helemaal top
Vaste behandelaar die precies op de hoogte is van het probleem en mijn wensen om in zo een kort mogelijke tijd met minimaal aantal behandelingen weer verder te kunnen. Verder altijd goede communicatie en goede app met uitleg van de oefeningen voor thuis. Niet alleen maatwerk maar ook persoonlijk!
Omgang met de cliënt
Ik word serieus genomen, er wordt goed geluisterd Oefeningen mee, helaas veel pijn, dus iom huisarts en fysio gestopt. Huisarts gaat eerst kijken, ws röntgenfoto’s of echo en daarna opnieuw plan maken
Goeie praktijk fijne mensen
de snelle behandeling die maatwerk mij gaf. en het begrip vande fysiotherapeute dat ik de vierdaagse wilde halen.
Goede deskundige begeleiding, waar continue gekeken wordt naar wat al mogelijk is en waar nog aan gewerkt moet worden. Tijdslijn en doel is vooraf goed duidelijk dus dat is erg prettig.
Goede uitleg, en deskundige zorg op maat en advies. Niet langer doorgaan met behandelen als nodig.
Ze luisteren naar jouw problemen, en helpen jouw. Je kunt makkelijk in contact komen.
Gemma geeft duidelijke uitleg. Ze is een heel kundige fysiotherapeut. Ik ben erg tevreden over haar.
Zijn erg vakkundig met waar ze bezig met je zijn luisteren goed naar wat jou probleem is.
FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:
expertise, helder en duidelijk
Luisterd goed, geeft rustig en duidelijke uitleg.
Betrokken, goed in haar werk, duidelijk
Zeer zorgvuldig en kundige behandeling.
Omgang met de cliënt
Goeie praktijk fijne mensen