Goede uitleg t.b.v. de behandeling, materialen in de thuissituatie Goed doorspreken van thuis oefeningen. Kennis van zaken
Zeer kundig, goede antwoorden op mijn vragen, goed uitleg over zijn bevindingen. Goede oefeningen meegekregen en duidelijke uitleg. Hij nam mij serieus en heeft mij zeer zeker goed geholpen. Daarnaast ook flexibel in het maken van afspraken.
De behandeling ervaren als erg prettig en deskundig.
Rust, professioneel,
Hij was heel fijn en communiceerde alles fijn en duidelijk
De fysiotherapeut heeft goede contacten met de huisarts en ziekenhuis.
Goede analyse met behandelplan welk goed en snel resultaat heeft gebracht.
Ze is vriendelijk en professioneel, communiceerde goed en ze was erg begaan met mij.
Fysio Marc Berg was heel duidelijk in de uitleg wat hij ging doen, de behandelingen deden zijn werk . Ook de oefeningen die ik telkens netjes via de mail kreeg waren goed uitgelegd.
Zeer kundige behandeling en begeleiding.
effectieve behandeling met gewenste resultaat
Als het ter sprake komt
Ik voelde me veilig
Duidelijk en goed gesprek voor de behandeling Goede behandeling
luisterend oor
FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:
De behandeling ervaren als erg prettig en deskundig.
Rust, professioneel,
Hij was heel fijn en communiceerde alles fijn en duidelijk
De fysiotherapeut heeft goede contacten met de huisarts en ziekenhuis.
Goede analyse met behandelplan welk goed en snel resultaat heeft gebracht.
Zeer kundige behandeling en begeleiding.
effectieve behandeling met gewenste resultaat
Als het ter sprake komt