Goede uitleg wat er gedaan gaat worden goede adviezen om situatie te verbeteren en onderhouden
1979 reviewsSchrijf review
Deskundigheid en professionaliteit is uitstekend.
Dubbele facturering
Fysiotherapeut deed goed zijn best voor me
zeer prettig contact, hij nam mijn klachten zeer serieus
Ze legt goed uit en lgeeft duidelijk antwoord op vragen.
Karlijn is een kundige fysio die goed luistert en mijn vragen omzet in concrete behandeling. Dat doet ze op een voor mij prettige manier. Ze is ook oprecht geïnteresseerd in wat ik zeg/doe. Dus ja bewust die aanbeveling zo gegeven. gr Hans
Luistert en vraagt door, vind de daadwerkelijke behandeling wel wat kort. Had liever dat verhouding administratie en vragen tov behandeling anders lagen
Fijne therapeut duidelijk meedenkend en meewerkend
Betrokken, deskundig, eerlijk, realistisch, vriendelijk. Ik had alle vertrouwen in haar.
Vriendelijk personeel. Goede, duidelijke uitleg.
Super goed en duidelijk
Zeer vriendelijke persoon.Dit is eerst fisiotherapeut die vroeg zelf om mijn kussen meet te nemen om te kijken of dat goed voor mijn nek is ook ging in mijn auto kijken wat is beste houding voor mij als ik aan het rijden ben.Zij was een toppertje.
Er werd goed naar mijn klachten geluisterd en n.a.v. mijn klachten gaf hij mij een duidelijke uitleg over wat hij denkt dat er aan de hand is.
Heel deskundig, veel ervaring, enthousiasme voor het vak en een hele leuke vrouw
FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundigheid en professionaliteit is uitstekend.
Dubbele facturering
Fysiotherapeut deed goed zijn best voor me
zeer prettig contact, hij nam mijn klachten zeer serieus
Ze legt goed uit en lgeeft duidelijk antwoord op vragen.
Fijne therapeut duidelijk meedenkend en meewerkend
Vriendelijk personeel. Goede, duidelijke uitleg.
Super goed en duidelijk
FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt: