1925 reviews

Luisterde oor en pijnvrij na behandeling !

Daniël Staakman

Ik heb Gemma als zeer professioneel, kundig en mensgericht ervaren. De behandelingen werden open besproken, vriendelijke en tot mijn grote tevredenheid. Zo zeer zelfs dat ik haar heb aangeraden bij een kennis van me, waarvan ik hoop dat ze contact heeft opgenomen. Want vooral de dry needling heeft enorm goed geholpen!

SterSterSterSterLege ster

Professionele kennis

Prettige deskundige fysiotherapeut die samen met je insteekt op vooruitgang en goede behandeling

De fysiotherapeut legt alles goed uit en de behandelingen zijn best zwaar maar om resultaten te zien komen wij er zo en een hele goede klik tussen mij en de fysiotherapeut is heel belangrijk vindt ik

Zie bovenstaande antwoorden

Goed luisteren en daarop behandeling aanpassen. Kordaat. Kundig.

Zeer kundige fysiotherapeut, daarnaast ook vriendelijk in contact. Legt alles heel goed uit.

Ze is zo vriendelijk je voelt je thuis. Lilian is de enige persoon waar ik naar toe ga en dat zal zo ook blijven

Fijne, vriendelijke benadering en behandeling.

Legde alles duidelijk uit, was eerlijk over de te bereiken resultaten.

Een kundige en begripvolle fysiotherapeut! Ze weet waar ze het over heeft en denkt mee in de mogelijkheden binnen de beperkingen die er waren.

Margot van der Heijden

Professionaliteit goede uitleg en mee denken met de situatie

Marie-Antoinette van Uden

Alles. Vriendelijk, deskundig.... ben gewoon totaal tevreden.

De begeleiding van de fysiotherapeut was uitstekend

FysioMaatwerk Veghel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • check1925 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 23 augustus 2018

FysioMaatwerk Veghel

FysioMaatwerk Veghel wil, binnen de mogelijkheden van fysiotherapie en manuele therapie, de best mogelijke oplossingen bieden aan mensen met klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Hierbij gaan wij ervan uit dat ieder mens uniek is en een op maat geleverde benadering nodig heeft. Het uitgangspunt van de behandeling wordt gevormd door uw hulpvraag.

Hoogstraat 15A

5462 CW Veghel

1925 reviews

Luisterde oor en pijnvrij na behandeling !

Daniël Staakman

SterSterSterSterLege ster

Professionele kennis

Zie bovenstaande antwoorden

Goed luisteren en daarop behandeling aanpassen. Kordaat. Kundig.

Fijne, vriendelijke benadering en behandeling.

Legde alles duidelijk uit, was eerlijk over de te bereiken resultaten.

Margot van der Heijden

Professionaliteit goede uitleg en mee denken met de situatie

Marie-Antoinette van Uden

Alles. Vriendelijk, deskundig.... ben gewoon totaal tevreden.

De begeleiding van de fysiotherapeut was uitstekend

FysioMaatwerk Veghel heeft de volgende resultaten bereikt: