Professionele zorg, met aandacht voor het verhaal en echt meedenken. Eerlijk ook!

Ze kijkt erg goed naar het kind en probeert zich goed in te leven. Maar is wel duidelijk in wat het kind moet kunnen zonder het echt op te leggen.

SterSterSterSterLege ster

Fijn en zeker aan te bevelen!

Marjolein is een kundige en zeer prettige fysiotherapeut die goed luistert en mij zeer geholpen heeft om mijn klachten onder de knie te krijgen met behandelingen en meegegeven oefeningen.

Det Zanbergen zeer vakkundig!

Hij luistert goed en neemt me serieus. Doet zijn werk goed

Koelewijn

Snel van mijn rugklachten af.

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik voelde mij niet helemaal serieus genomen en gehoord. Ook met het kopen van de tape en de resterende rol deed ze vaag. De tape was niet op gebruikt en ik vroeg naderhand of ik deze voor mij werd bewaard in de praktijk of ik deze mee moest nemen naar huis. Later toen ik een andere fysio sprak vond die het vaststellen van de klachten ‘bijzonder’ van haar collega. In het algemeen vond ik haar niet een fijne uitstraling en houding hebben.

Omdat het nu aardig goed gaat met mijn klachten.

SterSterSterSterLege ster

Bij deze fysiotherapeut voelde ik mij serieus genomen en zij wist tot hoever we konden gaan. Bij twijfel haalde zij een andere fysiotherapeut erbij.

het was een duidelijke en fijne fysio therapeut om als behandelaar te hebben

In weinig behandelingen een goed resultaat.

Goed behandeld, en ik werd gehoord

Zeer goede begeleiding en advies gehad met de behandeling

Ik

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben daar geweest ik heb nog nooit zoon slechte behandeling gehad ,ik weet niet wat ik hier mee moed doen. En wel 48,50 in rekening brengen nooit meer zo slecht ,

Product of service:

Fysiohuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiohuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 27 november 2018

Fysiohuis

Met persoonlijke aandacht en gespecialiseerde zorg streven wij samen met u naar een optimaal resultaat!

Fysiohuis

Molenstraat 9, 3752 CG, Bunschoten Spakenburg Wilhelminastraat 20b, 3751DD, Bunschoten Spakenburg

3752 CG Bunschoten Spakenburg

SterSterSterSterLege ster

Fijn en zeker aan te bevelen!

Det Zanbergen zeer vakkundig!

Hij luistert goed en neemt me serieus. Doet zijn werk goed

Koelewijn

Snel van mijn rugklachten af.

SterSterSterHalve sterLege ster

Omdat het nu aardig goed gaat met mijn klachten.

het was een duidelijke en fijne fysio therapeut om als behandelaar te hebben

In weinig behandelingen een goed resultaat.

Goed behandeld, en ik werd gehoord

Zeer goede begeleiding en advies gehad met de behandeling