De fysiotherapeut is professioneel, luistert goed en legt alles duidelijk uit. De behandeling werkt en ik merk duidelijke verbetering

SterSterSterSterLege ster

je merkt dat er te weinig tijd was/is en je er nog niet eens een half uur vol maakt. de deskundige kan hier niets aan doen.

Duidelijk in uit leg goede aanpak

Ik voelde me heel goed begrepen en de behandeling gaf al snel heel goed resultaat. Bovendien vond ik het heel gezellig met mijn behandelaar en ben ik nooit met tegenzin naar de afspraken gegaan.

Ze doet haar werk met passie, en haar deskundigheid en professionaliteit ??

Persoonlijk, gericht op fysieke en mentale klachten, adviserend. invoelend vermogen, enthousiast, vriendelijk, respectvol, zeer deskundig!

Wat al naar voren komt in de vragen: professionaliteit en het serieus nemen van de cliënt.

Bij mensen met spanningshoofdpijn

Ik had goed contact met haar. En ze legde alles duidelijk uit.

Hij hoorde mij, was deskundig en heeft mij goed geholpen

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, helder, goede informatie verschaffen.

Goede en spontane fysio met aandacht voor de patiënt

Goede behandeling en resultaat.

Fijne, deskundige en professioneel goede hulpverlening. Menselijk contact. Gewoon top

Aardige dame die luistert en goede adviezen geeft. Neemt je aard van blessure serieus.

Fysiohuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiohuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 27 november 2018

Fysiohuis

Met persoonlijke aandacht en gespecialiseerde zorg streven wij samen met u naar een optimaal resultaat!

Fysiohuis

Molenstraat 9, 3752 CG, Bunschoten Spakenburg Wilhelminastraat 20b, 3751DD, Bunschoten Spakenburg

3752 CG Bunschoten Spakenburg

Duidelijk in uit leg goede aanpak

Ze doet haar werk met passie, en haar deskundigheid en professionaliteit ??

Bij mensen met spanningshoofdpijn

Ik had goed contact met haar. En ze legde alles duidelijk uit.

Hij hoorde mij, was deskundig en heeft mij goed geholpen

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, helder, goede informatie verschaffen.

Goede en spontane fysio met aandacht voor de patiënt

Goede behandeling en resultaat.

Fysiohuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10