schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

doet zijn werk goed, zoals massages en diverse oefeningen bij een fysiotherapeut,

Ze was heel begripvol, kundig en we hadden fijn contact en ze wist pijn direct goed te behandelen

Meagan is duidelijk, zorgzaam en deskundig.

P.B. de Boer

Ze is kundig en kan goed luisteren. Daarbij, ze heeft humor.

Klachten werden zeer serieus genomen. Behandeling gaf uiteindelijk weer vertrouwen in eigen lichaam en eigen kunnen. Kreeg oefeningen voor thuis mee, prima! Zeer juiste begeleiding. Heel erg tevreden!!

Renée Meijer

De fysio's die ik heb gehad en nu heb zijn heel enthousiast en hebben duidelijk verstand van hun vak. Hebben ook een luisterend oor.

Hele vriendelijke en meelevende Fysiotherapeute. Ook in voor wat privé praatjes.

Goede communicatie over de diagnose en behandeling. Betrekt de cliënt goed bij de behandeling. Klantvriendelijk

Mathilde Huijser

SterSterSterLege sterLege ster

Dry needling was erg pijnlijk. En mijn klachten zijn er niet van over gegaan. Ik vraag mij af of de juiste diagnose is gesteld

Vol enthousiasme werd er gewerkt met een puber die niet altijd even veel zin had ??

Ze was rustig luisterde goed naar mijn klachten en nam/ neemt mij serieus en dat is heel prettig

Goeie check vooraf, daarna overleg en vervolgens een specifieke behandeling. Erg tevreden en snel m’n probleem verholpen.

Meagan was echt heel aardig en een hele fijne fysiotherapeut

Fijne praktijk waar ik me gehoord voel.

Ze zijn heel erg duidelijk. Ook zijn ze er vriendelijk en denken serieus mee om het probleem aan te pakken

FysioHoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

FysioHoorn

Fysiotherapie FysioHoorn is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Hoorn die toegankelijk is voor zowel jong als oud, waar een goede sfeer centraal staat en een gemotiveerd team u zo goed mogelijk zal helpen. Bij FysioHoorn streven wij er naar dat iedereen zich thuis en begrepen voelt.

Jan Willemszstraat 20

1624 CH Hoorn

Meagan is duidelijk, zorgzaam en deskundig.

P.B. de Boer

Ze is kundig en kan goed luisteren. Daarbij, ze heeft humor.

Renée Meijer

Mathilde Huijser

SterSterSterLege sterLege ster

Meagan was echt heel aardig en een hele fijne fysiotherapeut

Fijne praktijk waar ik me gehoord voel.

FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10