Duidelijke communicatie.goede behandeling vriendelijk
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Was serieus met de klacht bezig
Heel duidelijk en vriendelijk. En een goede deskundigheid.
Deskundigheid, professioneel, empathisch, kennis van de behandelwensen en wat er goed werkt. Neemt de tijd en fijne communicatie
Er is niet duidelijk uitgelegd wat er precies aan de hand was. Volgens mij omdat dat voor haar ook helemaal niet duidelijk was. De echo die gemaakt werd had eigenlijk niet zo veel zin omdat ze aangaf echo’s niet goed te kunnen duiden. Dat er vocht in de pink zat kon je ook zonder echo duidelijk zien. Ze heeft een zacht kokertje gemaakt. Toen ik op de hal stond kreeg ik nog een a4 tje in de hand gedrukt met wat oefeningen. Er is ook geen vervolg afspraak oid gemaakt of uitleg gegeven hoe lang ik het kokertje zou moeten dragen en waar dit kokertje toe zou moeten leiden. Inmiddels ben ik bij een andere kliniek geweest waar direct duidelijk werd wat er aan de hand is. Twee specialisten hebben er naar gekeken en kwamen tot dezelfde conclusie. Dit is mij duidelijk uitgelegd met tekeningen op papier en hand. Er is een duidelijk behandelplan opgesteld en er zijn vervolgafspraken gemaakt. Die kundigheid en duidelijkheid heb ik in Hoorn echt gemist. Daar is zeker winst te behalen.
Vakkundig, betrouwbaar.
Fysiotherapeut met oog voor wie jij bent. Ziet voor dat jij het gezegd heb welke spieren niet goed voelen. Ik ben hypermobiel en mijn lichaam zit nog vol trauma, schouderklachten daardoor. Van alle Fysiotherapeuten die ik gehad heb. Vind ik persoonlijk haar het beste/fijnste
Bij iemand in mijn omgeving
Vakkundig professioneel vriendelijk en nog interesse in de mens
Nvt
deskundig, ik had het geluk snel terecht te kunnen
Als iemand me om mijn ervaringen vraagt, zou ik vertellen hoe de fysiotherapeut mij bevallen is.
Prettig persoon die goed luistert.
Koen is erg professioneel en vriendelijk, bij hem voel je je op je gemak. Ook is hij erg eerlijk als hij denkt dat de klachten iets zijn wat niet opgelost word met fysio of ergens anders aan ligt dan zal hij dat altijd aangeven en je terug sturen naar de huisarts.
Ze is heel meelevend, belangstellend en heel kundig in haar vak. Ik heb bij haar echt het gevoel dat ik alles kwijt kan.
FysioHoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Was serieus met de klacht bezig
Heel duidelijk en vriendelijk. En een goede deskundigheid.
Vakkundig, betrouwbaar.
Bij iemand in mijn omgeving
Vakkundig professioneel vriendelijk en nog interesse in de mens
Nvt
deskundig, ik had het geluk snel terecht te kunnen
Prettig persoon die goed luistert.
FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt: