Zeer bedreven en veel kennis van mijn blessures
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
duidelijke doelstelling
Omdat ze aardig is en omdat ik daadwerkelijk van haar heb geprofiteerd.
Prettige en deskundige dame.
Deskundigheid, duidelijkheid en goede massages
Ze was super behulpzaam en gezellig en heeft me ook op een super leuke manier geholpen met mijn blessure
Ik twijfel of de behandeling uberhaupt iets heeft bijgedragen. Ik vond mijn fysio vooral heel veel kletsen en vragen stellen (op een vriendelijke manier) over mijn leven/ thuis situatie. Het was alsof ik bij de kapper zat. Heel eerlijk vond ik het vermoeiend en niet passend bij wat ik had verwacht qua niveau van professionaliteit. Hiernaast moest ik (wegens geen aanvullende verzekering) iedere sessie zelf afrekenen maar had er weinig vertrouwen in wat bij mij als ‘behandeling’ werd ingezet. De eerste sessie was alleen 20 minuten kletsen waarin ik alles moest herhalen wat ik al zo uitgebreid had ingevuld in de online intake formulier. Dit was zo dubbelop en kost ook nog Eur 51,50! Alles al ingevuld en uitgelegd op de formulieren en vervolgens voor 50 Euro nog een keer moeten doen en dan nog wachten op een volgende afspraak voor een behandeling!
Goed begeleid en advies en een fijn persoon
De ervaring van de fisio therapeut.
Omdat ik deze praktijk al goed aangeschreven stond. En de fysiotherapeut mijn klachten serieus aanpakte wat gelijk effect had.
Heel professionele begeleiding, maar ook heel sociaal vaardig.
Thessa is mijn fysiotherapeut, ze is ervaren sociaal en een kundig fysiotherapeut. Ik ben een zeer tevreden klant.
Koen is altijd enorm aardig, net zoals de rest van het team. Je voelt je meteen welkom. Ook als je vaak komt met allerlei klachten neemt die je altijd serieus en helpt me met fijne oefeningen zoeken die werken voor mij!
Een praktijk die echt gericht is op de mens en het serieus nemen van de klachten. Professionele en prettige ervaring
Nvt
FysioHoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
duidelijke doelstelling
Omdat ze aardig is en omdat ik daadwerkelijk van haar heb geprofiteerd.
Prettige en deskundige dame.
Deskundigheid, duidelijkheid en goede massages
Goed begeleid en advies en een fijn persoon
De ervaring van de fisio therapeut.
Heel professionele begeleiding, maar ook heel sociaal vaardig.
Nvt
FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt: