schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Maarten de Boer

SterSterSterSterLege ster

Omdat ik deze praktijk al goed aangeschreven stond. En de fysiotherapeut mijn klachten serieus aanpakte wat gelijk effect had.

Heel professionele begeleiding, maar ook heel sociaal vaardig.

Thessa is mijn fysiotherapeut, ze is ervaren sociaal en een kundig fysiotherapeut. Ik ben een zeer tevreden klant.

Lisa Oudheusden

Koen is altijd enorm aardig, net zoals de rest van het team. Je voelt je meteen welkom. Ook als je vaak komt met allerlei klachten neemt die je altijd serieus en helpt me met fijne oefeningen zoeken die werken voor mij!

Dennis de Haan

Een praktijk die echt gericht is op de mens en het serieus nemen van de klachten. Professionele en prettige ervaring

Nvt

Ze doen het goed

Fysio heeft veel kennis over het onderwerp, duizeligheid in mijn geval, hij kan ook goed luisteren. Dat heeft mij toen wel geholpen.

Ik voelde mij serieus genomen en tijdens de afspraken was ik erg op mijn gemak

SterSterSterSterLege ster

Als mensen klachten hebben die door fysiotherapie verholpen zouden kunnen worden, dan zou ik haar aanbevelen bij anderen.

De behandeling zelf en de begeleiding en uitleg

Als iemand het vraagt

Duidelijk, eerlijk en sterke handen!

Duidelijke communicatie.goede behandeling vriendelijk

Was serieus met de klacht bezig

FysioHoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioHoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

FysioHoorn

Fysiotherapie FysioHoorn is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Hoorn die toegankelijk is voor zowel jong als oud, waar een goede sfeer centraal staat en een gemotiveerd team u zo goed mogelijk zal helpen. Bij FysioHoorn streven wij er naar dat iedereen zich thuis en begrepen voelt.

Jan Willemszstraat 20

1624 CH Hoorn

Maarten de Boer

SterSterSterSterLege ster

Heel professionele begeleiding, maar ook heel sociaal vaardig.

Lisa Oudheusden

Dennis de Haan

Nvt

Ze doen het goed

Ik voelde mij serieus genomen en tijdens de afspraken was ik erg op mijn gemak

De behandeling zelf en de begeleiding en uitleg

Als iemand het vraagt

Duidelijk, eerlijk en sterke handen!

Duidelijke communicatie.goede behandeling vriendelijk

Was serieus met de klacht bezig