Mari Hulhoven0
Deed volgens mij z"n werk goed
Fijn geholpen, goed gehoord, klachten zijn niet opgelost maar dit ligt niet aan de behandelaar noch aan de behandeling.
Fysiotherapeut is kundig en enthousiast, probeert er alles uit te halen
Goede praktijk, vriendelijk en deskundig personeel.
In duidelijke taal uitgelegd wat ik moet doen en uiteengezet wat de vervolg stappen zijn. Manier van contact was keurig.
Zorgzaam, vakbekwaam
Hij luistert echt en stelt de juiste vragen.
De ontvangst, de gevoerde gesprekken en bovenal de behandeling
Kundig
Het persoonlijke contact en meebewegen van de behandeling met de fysieke conditie maakt dat ik met plezier naar de behandeling ga. Daarnaast is de behandeling effectief, wat mooi meegenomen is.
Deskundigheid en er wordt goed geluisterd naar patiënt.
Het serieus nemen van de klachten
De therapeut is professioneel, geeft feedback back en weet goed met kinderen te communiceren om het gewenste effect tot stand te brengen. Mijn dochter is vol lof over haar aanpak.
Duidelijkheid en eerlijkheid.
Zeer goede fysio die goed luistert en met je mee denkt om tot een goed resultaat te komen.
FysioCapelle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioCapelle heeft de volgende resultaten bereikt:
FysioCapelle
Filosofentuin 2
2908 XB Capelle aan den IJssel
Fysiotherapeut is kundig en enthousiast, probeert er alles uit te halen
Goede praktijk, vriendelijk en deskundig personeel.
Zorgzaam, vakbekwaam
Hij luistert echt en stelt de juiste vragen.
De ontvangst, de gevoerde gesprekken en bovenal de behandeling
Kundig
Deskundigheid en er wordt goed geluisterd naar patiënt.
Het serieus nemen van de klachten
Duidelijkheid en eerlijkheid.