Henny van den Dungen
ze is iemand die heel goed kan luisteren en begeleiden van mensen. ze neemt je serieus en is goed in haar werk en beoordelingen.
Doet zijn werk goed...luisterd naar je en past programma daar op aan..fijne sociale man.
Na correcte controle en gebruik van de specialistische diagnose, de naar mijn mening juiste oefeningen in de gebruikte app gegeven. Deze werken nog steeds uitstekend bij de oefeningen thuis.
Ik heb geen aanbevelingen
Werden ontzettend goed geholpen al vanaf dag 1, gaat super goed om met mijn kind. Goede uitleg, adviezen en oefeningen gehad.
Kundigheid, contact, behandelplan, luisterd naar de klachten, geeft eerlijk advies
Persoonlijke aandacht, deskundige fysiotherapeut, nette dienstverlening, alles correct!
Zie boven
Vriendelijkheid deskundigheid aandacht
Goed contact, vriendelijk en geïnteresseerd (Het was Joris).
Goede behandeling, goede communicatie, fijne fysiotherapeut.
Ik ben zeer tevreden over de zorg die ik heb ontvangen bij fysio Jansen. De behandelingen waren doelgericht!
Duidelijk en fijne medewerking
voor klanten in een vergelijkbare situatie
Vriendelijk en goed luisteren en overleggen
Fysio Jansen - Wieenhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysio Jansen - Wieenhof
Milhezerweg 27
5752 BA Deurne
Ik heb geen aanbevelingen
Zie boven
Vriendelijkheid deskundigheid aandacht
Goed contact, vriendelijk en geïnteresseerd (Het was Joris).
Goede behandeling, goede communicatie, fijne fysiotherapeut.
Duidelijk en fijne medewerking
voor klanten in een vergelijkbare situatie