Elly Antonissen

Zie boven

Vriendelijkheid deskundigheid aandacht

Joost Weijs

Goed contact, vriendelijk en geïnteresseerd (Het was Joris).

Goede behandeling, goede communicatie, fijne fysiotherapeut.

Ik ben zeer tevreden over de zorg die ik heb ontvangen bij fysio Jansen. De behandelingen waren doelgericht!

Duidelijk en fijne medewerking

voor klanten in een vergelijkbare situatie

Vriendelijk en goed luisteren en overleggen

Miriam Hoogers

Gewoon een fijne praktijk met bekwame en vriendelijke medewerkers. Therapeuten en de andere medewerkers, geen geleur, gezeur en lange wachttijden. Ik ben heel tevreden en zal altijd naar die praktijk gaan als dat nodig is en ik beveel ze aan bij vrienden en familie

Ze is kundig en vriendelijk

Nu de tweede keer behandeld. Eerste keer aan knie. Tweede keer gebroken schouder. Beide keren een voor mij aangepast programma. Dat ook later uitgelegd en te zien waren op mijn persoonlijke app. Oefeningen werden indien nodig, met uitgebreide uitleg voor 100% aangepast, zodat het voor mij ook heel prettig was. Snel en heel goed resultaat. Beide keren. Heel veel dank

Bij vorige behandelaar een jaar weggegooid. Babs kijkt niet alleen naar operatiegebied maar naar gehele lijf en behandelt elke keer op maat. Dit geeft vooruitgang en vooral hoop voor de toekomst

Hermien Van Soest

Deskundig, vriendelijk, meedenken in oplossingen, geduldig, rustig, zeer prettig in de omgang, respectvol

SterSterSterHalve sterLege ster

Omdat er na veel behandelingen nog niet veel verbeterd was, of een duidelijke diagnose

Chaulen dometilia

Ik had heel veel laast vn me rug pijn ,en ik hb professionele hulp gekregen bij hun nu bnt ik vanaf ondanks hun hulp en advies

Fysio Jansen - Wieenhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2018

Fysio Jansen - Wieenhof

De fysiotherapiepraktijk in Deurne en Venray met effectieve behandelmethodes, hoge patiënttevredenheid en zorgcontracten met alle zorgverzekeraars. Fysio Jansen staat voor hoog kwalitatieve persoonlijke fysiotherapie. Fysio Jansen - Wieenhof is een resultaatgerichte praktijk, gevestigd in de Deurne en Venray. De praktijken hebben de beschikking over ruime behandelkamers en een oefenruimte van minimaal 80 vierkante meter. De praktijken zijn rolstoeltoegankelijk. Fysio Jansen - Wieenhof werkt alleen op afspraak. Een afspraak kan telefonisch worden gemaakt onder het nummer: Deurne 0493-242121 en Venray 0478-588291 Uw gezondheid is onze zorg!

Milhezerweg 27

5752 BA Deurne

Elly Antonissen

Zie boven

Vriendelijkheid deskundigheid aandacht

Joost Weijs

Goed contact, vriendelijk en geïnteresseerd (Het was Joris).

Goede behandeling, goede communicatie, fijne fysiotherapeut.

Duidelijk en fijne medewerking

voor klanten in een vergelijkbare situatie