Als iemand er naar vraagt

Hele deskundige fysio, sociaal, lacht altijd en is merkbaar kundig in zijn vak en doet dit met plezier

Léon van der Meer

Dani is een enthousiaste en vriendelijke kerel, hij luisterde naar mijn klachten en besprak precies hoe we de behandeling aan gingen pakken en legde ook precies uit wat de situatie was. Erg fijne fysiotherapeut.

Ze luisteren echt naar je klachten en nemen de tijd voor je. En dat is gewoon heel fijn.

Hij is kundig en geeft uitleg.

John Verbruggen

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijkheid vertrouwen en rust die ze uitstraalde alsmede de duidelijke uitleg maakt het prettige samenwerking

Ze wads echt goed en legde ook alles goed uit wat ze ging doen en waarom.ookluistetend oor nasr mij toe

Kundig, duidelijk, geïnteresseerd in voortgang, duidelijk plan

SterSterSterSterLege ster

Ze was heel erg geïnteresseerd, vroeg telkens naar de voortgang en welke zorgvraag ik op dat moment had.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik kreeg niet de indruk dat mijn blessure serieus genomen werd. Op mijn vraag naar de ernst van het oprekken danwel afscheuren van mijn enkelbanden kreeg ik slechts 3 verschillende stadia opgesomt maar geen eindconclusie van in welk stadium mijn blessure zich dan bevond. Met enkele oefeningen middels een mailtje werd mijn consult binnen 15 minuten afgesloten. Omdat ik mijn behandeling, de analyse van de blessure maar ook het vervolgtraject niet als professioneel heb ervaren, heb ik besloten af te zien van verdere behandeling bij uw praktijk en een andere fysiotherapeut te gaan raadplegen.

Ad Kouwenberg

haar doorzettingsvermogen om de oorzaak van mijn knieklachten te achterhalen, haar flexibiliteit in het bedenken van oefeningen t.b.v. het behalen van al mijn revalidatie doelstellingen, haar enthousiasme.

femke is een zeer goede bekwame terapheut

Betrokkenheid, resultaat gerichte oefeningen

Petra Geerarts

Open.eerlijk.betrokken.prettig in de omgang.

Zeer kundig en gedreven, laagdrempelig in de omgang.

Fysio Jansen - Wieenhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2018

Fysio Jansen - Wieenhof

De fysiotherapiepraktijk in Deurne en Venray met effectieve behandelmethodes, hoge patiënttevredenheid en zorgcontracten met alle zorgverzekeraars. Fysio Jansen staat voor hoog kwalitatieve persoonlijke fysiotherapie. Fysio Jansen - Wieenhof is een resultaatgerichte praktijk, gevestigd in de Deurne en Venray. De praktijken hebben de beschikking over ruime behandelkamers en een oefenruimte van minimaal 80 vierkante meter. De praktijken zijn rolstoeltoegankelijk. Fysio Jansen - Wieenhof werkt alleen op afspraak. Een afspraak kan telefonisch worden gemaakt onder het nummer: Deurne 0493-242121 en Venray 0478-588291 Uw gezondheid is onze zorg!

Milhezerweg 27

5752 BA Deurne

Als iemand er naar vraagt

Léon van der Meer

Hij is kundig en geeft uitleg.

John Verbruggen

Kundig, duidelijk, geïnteresseerd in voortgang, duidelijk plan

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ad Kouwenberg

femke is een zeer goede bekwame terapheut

Betrokkenheid, resultaat gerichte oefeningen

Petra Geerarts

Open.eerlijk.betrokken.prettig in de omgang.

Zeer kundig en gedreven, laagdrempelig in de omgang.

Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10