Katja van den Boom
Het was per Whattapp, en het duurde wel even. Ik kon niet direct afspreken, wat ik wel raar vond.
Goed en netjes geholpen
Lange wachttijd en daarin weinig flexibel. Positief : vriendelijk
top
Zeer vriendelijk en kundig
Zeer vriendelijk geholpen
De 1e keer dat ik belde heb ik .eer dan 10 min. aan de lijn gehangen en toen maar opgegeven. De 2e keer kreeg ik een vriendelijke dame aan de lijn
Heel aardig vriendelijk en meelevend
Een goede behandeling en een afspraak gemaakt
Het gesprek ging goed. Alleen vind ik het heel erg jammer dat zij allen niet op de hoogte zijn. Of de adressen waar hun therapie praktijken gestationeerd zijn. Gratis parkeer gelegenheid hebben, omdat de medewerkers uit huis werken. Ik vind het heel vervelend dat je in Den -Haag veel moet betalen aan parkeer. Het geld dat je beter kunt gebruiken voor je boodschappen. Dus kies ik liever een adres waar vrij parkeren is.
Goed, netjes
Is vlot en snel gegaan
Het was een goed gesprek en fijn ook dat de assistente mij begreep en ook het herhaalde waarvoor ik kwam.
Fysio Den Haag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Den Haag heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en netjes geholpen