Fysio Westblaak Rotterdam
Goedemiddag, ik werd keurig te word gestaan en al snel kan ik al voor een behandeling terecht.Dat is heel fijn dank daar voor.
Ik werd zeer vriendelijk aangesproken en ze was heel duidelijk qua informatie.Was heel prettig.
Fijne en klantvriendelijke ervaring
Nou...best 'gek' om een '085'nr te bellen voor Fysio Rotterdam... Gesprek kwam 'moeizaam' op gang, omdat ik om Rotterdam Weena vroeg en telefonist niet gelijk wist over het 'bestaan' van Fysio Weena... Uiteindelijk kwam de boodschap over en werd ik vrij snel teruggebeld over Fysio Rotterdam Weena: in het display van mijn telefoon verscheen 'Fysio Bram', werd wel uitgelegd door de vriendelijke telefoniste Ondanks wat wantrouwen van mijn kant, tóch maar afspraak gemaakt voor intake bij Fysio Rotterdam Weena; kon gelukkig al a s. maandag terecht...-;)
Ik ben netjes te woord gestaan tijdens telefoon gesprek voor een eerste keer een afspraak te maken voor fysiotherapie
Was heel vriendelijk
Ik heb via app een afspraak gemaakt en dat ging prima
Snel geholpen
Fysiotherapeut was niet komen opdagen!
Super vriendelijk
zeer vriendelijk, direct en duidelijk
Heel vriendelijk en geduldig en namen de moeite om te luisteren
Prima, duidelijk
Snel en vriendelijk geholpen
Dat ging heel snel en vlot. Ik had contact via de app
Fysio Rotterdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Rotterdam heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne en klantvriendelijke ervaring
Was heel vriendelijk
Ik heb via app een afspraak gemaakt en dat ging prima
Snel geholpen
Fysiotherapeut was niet komen opdagen!
Super vriendelijk
zeer vriendelijk, direct en duidelijk