Deskundig, prettige communicatie en erg flexibel naar zijn cliënten toe!
Alles wat ze zei of adviseerde is goed bevallen en heeft al na de eerste keer zijn vruchten afgeworpen. Zeer vriendelijk, geïnteresseerd en duidelijk kenbaar dat ze weet wat ze doet of moet doen. Goede adviezen en behandeling gegeven. Ik geef niet gauw tienen is er nog ruimte voor eventuele verbeteringen. Maar adviseren als therapeut krijgt Rachel Verberne zondermeer een dikke 10. Dank voor alles Rachel!
He was clear in the treatment given and it was effectve my problem was resolved.
Ze heeft me zeer goed geholpen en klachten serieus genomen.
Duidelijke communicatie, vriendelijk, goed overleg, flexibel
We kregen goede hulp bij onze zorgvraag. En daarbij goede handvaten hoe we dit zelf konden aanpakken.
Heel aardig persoon en ze neemt de tijd. Ze luistert goed en legt alles goed uit. Als je vragen hebt dan kan je tussendoor bellen.
Goede praktijk
kundig en actief bezig met de patient.
Voelde me zeker gehoord Goede klik Resultaat -> tevreden
Afhankelijk aan wie en de reden vd behandeling
Kundig persoon en luistert goed naar de klachten
Als personen enkel en of voet problematiek ervaren.
Duidelijke gewone taal zonder dure woorden, ook alsje vragen had over hoe en wat.
Fijne bejegening en neemt de klachten serieus.
Fysio Jansen - Wieenhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysio Jansen - Wieenhof
Milhezerweg 27
5752 BA Deurne
Deskundig, prettige communicatie en erg flexibel naar zijn cliënten toe!
Ze heeft me zeer goed geholpen en klachten serieus genomen.
Duidelijke communicatie, vriendelijk, goed overleg, flexibel
Goede praktijk
kundig en actief bezig met de patient.
Voelde me zeker gehoord Goede klik Resultaat -> tevreden
Afhankelijk aan wie en de reden vd behandeling
Kundig persoon en luistert goed naar de klachten
Als personen enkel en of voet problematiek ervaren.
Fijne bejegening en neemt de klachten serieus.
Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysio Jansen - Wieenhof