Professionaliteit, ervaring en kennis van het onderwerp
Rebecca heeft mij echt gemasseerd op drie knelpunten en mijn pijn is daardoor volledig verdwenen. Ik heb 1x een vervanger gehad in Deurne en die keek mij nauwelijks aan en ik stond binnen 20 minuten, totaal onvoldaan, buiten. Rebecca nam de tijd. Ook haar vervanger in Venray geef ik een dikke voldoende. Als ik ooit weer een klacht krijg, zal ik beslist weer Rebecca vragen, mijbte behandelen.
vakkundig
Doelgericht, vriendelijk
Het was een pijnlijke arm en na een aantal behandelingen werd het al beter. Hij adviseerde ook om contact op te nemen als het niet goed ging en niet wachten tot volgende behandeling
De behandeling heeft effect en de fysio wist wat hij deed. Oftewel het was goed te merken dat er goed expertise in huis is. Daarnaast fijn overleg en interesse en ook gezellig.
Prettig contact, luistert goed naar de klachten, behandelt correct
Deskundige begeleiding makkelijk bereikbaar korte wachttijd
Juul is duidelijk in z'n aanpak, prettig in de omgang. Vaak flexibel in planning. En is daarbij heeft hij kennis.
Als iemand professionele hulp zoekt, mensen met kennis en heldere uitleg geven
Wanneer mensen klachten hebben waarvoor fysio nodig is.
Deskundig
Goed gesprek gehad. Ik kan de therapeut niet aanbevelen. Dat doet de praktijk wel. Ik kan wel zeggen dat hij goed is
Goed, ter zake kundig, netjes.
Hij luisterde aandachtig naar me, gaf me een veilig gevoel tijdens de behandeling. Ik ben nu klachtenvrij, maar kreeg ook meteen het advies, dat als er iets mis is ik meteen weer aan de bel kon trekken. Dit gaf me een gevoel van vertrouwen en dat de zorgverlener me serieus neemt.
Fysio Jansen - Wieenhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:

Doelgericht, vriendelijk
Prettig contact, luistert goed naar de klachten, behandelt correct
Deskundige begeleiding makkelijk bereikbaar korte wachttijd
Als iemand professionele hulp zoekt, mensen met kennis en heldere uitleg geven
Wanneer mensen klachten hebben waarvoor fysio nodig is.
Deskundig
Goed, ter zake kundig, netjes.
Fysio Jansen - Wieenhof heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysio Jansen - Wieenhof