Mirjam

Sjoerd legt duidelijk uit wat er “mis” is en wat er gedurende het herstel gebeurd. Ook de adviezen en oefeningen sluiten heel goed aan bij klacht. Geen eindeloos behandeltraject, maar kort, krachtig en duidelijk. Kortom een zeer goede en fijne ervaring

Brigitte

Meedenken en elke vraag wordt serieus genomen. Je bent geen nummer maar een patiënt die ze graag verder helpen in het herstelproces na een operatie.

Een luisterend oor, een duidelijke blik, optimisme en helderheid. En goede behandeling met oefeningen erbij.

Bart is een fijne man die goed naar je luistert en meedenkt. Ook is hij zeer professioneel, hij vraagt regelmatig wat de behandeling met je doet.De oefeningen legt hij duidelijk uit.

SterSterSterSterLege ster

Aan iemand met vergelijkbare klachten.

Bij rugklachten

Marleen Dekker

Bij vrienden met dezelfde klachten

Nina van Amsterdam

De behandelingen heb ik als prettig ervaren, ook werd er constant met mij en mijn situatie meegedacht. Naast dat het allemaal professioneel gegaan is waren de behandelingen ook altijd gezellig, dus dat was ook een voordeel!

Aardige vrouw, prettige omgeving

Voelde me er goed gehoord en goed geholpen. Top

Wanneer ik mensen spreek met dezelfde klachten

Met 2 goede behandelingen en oefeningen was ik van mijn klachten af

Hij had een luisterend oor.

Henk Groen

Begrijp vraag niet

Ik kom al jaren bij .arloes en zij is zeer vakkundig!

Fysio-Experts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 juli 2017

Fysio-Experts

FYSIO-EXPERTS is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor therapie en diagnostiek. Ervaring, deskundigheid en zorg op maat staan bij ons centraal. Wij zijn bevlogen therapeuten, met ieder hun eigen expertise. Op deze manier hebben wij veel specifieke kennis in huis en hebben we de experts onder één dak. Onze praktijk is gewaardeerd met het plus predikaat, hiermee is onze hoge kwaliteit van zorg erkent.

Rijndijk 137

2394AG Hazerwoude Rijndijk

Mirjam

Brigitte

SterSterSterSterLege ster

Aan iemand met vergelijkbare klachten.

Bij rugklachten

Marleen Dekker

Bij vrienden met dezelfde klachten

Nina van Amsterdam

Aardige vrouw, prettige omgeving

Voelde me er goed gehoord en goed geholpen. Top

Wanneer ik mensen spreek met dezelfde klachten

Met 2 goede behandelingen en oefeningen was ik van mijn klachten af

Hij had een luisterend oor.

Henk Groen

Begrijp vraag niet

Ik kom al jaren bij .arloes en zij is zeer vakkundig!

Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10