Vriendelijkheid, duidelijkheid
Fijne praktijk, betrokken bij hun patiënten.
In het beginstadium goede en duidelijke uitleg oorzaak en gevolg van pijn in mijn knie. Opbouwende oefeningen meegekregen. Vervolg behandeling door andere fysiotherapeut die het eea heeft vervolgd. Zeer tevreden.
Wanneer vrienden/kennissen/familie met langdurige klachten rondlopen en eventueel fysiotherapie nodig hebben
Goeie vent, niet alleen serieus maar ook een leuk praatje
De heldere en behulpzame communicatie i.c.m. goed gehoord voelen.
Gewoon goede zorgverleners die naar je luisteren en klachten serieus nemen.
Denkt goed mee helpt mee en super aardig
Duidelijk plan, vriendelijk, kundig en ik ben goed geholpen
De therapeut heeft alles goed aan mijn kind uitgelegd zodat het voor hem begrijpelijk was wat er aan de hand was en wat de eventuele consequenties konden zijn. Stelde ook aan hem vragen ipv alleen aan ouders
Ik vind dat ze fijn meedenkt over wat kan en niet.
Sjoerd legt duidelijk uit wat er “mis” is en wat er gedurende het herstel gebeurd. Ook de adviezen en oefeningen sluiten heel goed aan bij klacht. Geen eindeloos behandeltraject, maar kort, krachtig en duidelijk. Kortom een zeer goede en fijne ervaring
Meedenken en elke vraag wordt serieus genomen. Je bent geen nummer maar een patiënt die ze graag verder helpen in het herstelproces na een operatie.
Een luisterend oor, een duidelijke blik, optimisme en helderheid. En goede behandeling met oefeningen erbij.
Fysio-Experts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt:

Vriendelijkheid, duidelijkheid
Fijne praktijk, betrokken bij hun patiënten.
Goeie vent, niet alleen serieus maar ook een leuk praatje
De heldere en behulpzame communicatie i.c.m. goed gehoord voelen.
Gewoon goede zorgverleners die naar je luisteren en klachten serieus nemen.
Denkt goed mee helpt mee en super aardig
Duidelijk plan, vriendelijk, kundig en ik ben goed geholpen
Ik vind dat ze fijn meedenkt over wat kan en niet.
Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt: