Fijn om bij in behandeling te zijn en is zeer vakkundig. Heb daarom veel vertrouwen in haar

Bij langdurige problemen met de benen

Ik kon snel terrecht en ik ben van mijn klachten af! Heb goede adviezen gekregen om een terugval te voorkomen en als er een terugval is heb ik ook oefeningen mee gekregen

met de klachte die ik had

Begeleiding

Marielle Schuurman

Een zeer deskundige, vriendelijke fysiotherapeut. Heeft veel kennis en kunde. Voelde mij op mijn gemak.

De persoon weet waar hij het over heeft, en doet hetwerk serieus

Zo heerlijk enthousiast en meelevend

Kennis en ervaring , duidelijk uitleg Vriendelijk

de fysio is een rustige man die je erg serieus neemt en waarmee je goed kan praten, ook weet hij heel goed wat hij doet, dus je zit er zeker niet voor niks en merkt snel verandering!

Ondanks het leeftijdsverschil van 54 jaar konden we goed met elkaar communiceren. Behandeling met de bij behorende oefeningen hebben effect opgeleverd. Tot nu tot zit ik op 80% van mijn herstel. We hebben afgesproken de sessies (20x in 2025) te beëindigen. Ik oefen met het programma de komende maanden nog door. In maart heb ik een afspraak met de traumachirurg voor beoordeling beuk en plaat. Daarna neem ik (indien nodig) contact op voor nabehandeling van chronische aandoening ivm gebroken en geopereerde rechterbovenarm.

nee

Een heerlijk open persoon. Kan heel goed luisteren en is heel direct met het geven van advies over een behandeling.

SterSterSterSterLege ster

Professioneel, duidelijk en betrouwbaar.

Luistert goed en geeft goed advies

Fysio-Experts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 juli 2017

Fysio-Experts

FYSIO-EXPERTS is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor therapie en diagnostiek. Ervaring, deskundigheid en zorg op maat staan bij ons centraal. Wij zijn bevlogen therapeuten, met ieder hun eigen expertise. Op deze manier hebben wij veel specifieke kennis in huis en hebben we de experts onder één dak. Onze praktijk is gewaardeerd met het plus predikaat, hiermee is onze hoge kwaliteit van zorg erkent.

Rijndijk 137

Zo heerlijk enthousiast en meelevend

Kennis en ervaring , duidelijk uitleg Vriendelijk

nee

SterSterSterSterLege ster

Professioneel, duidelijk en betrouwbaar.

Luistert goed en geeft goed advies

Fysio-Experts heeft de volgende resultaten bereikt: