Rodriguez
Netjes en snel geholpen, duidelijk
Heel fijn dat ik nog dezelfde dag terecht kan
Vriendelijke en behulpzame persoon met woe ik het eerste telefonisch contact heb gehad
Contact gehad via de app. Prettig geholpen
Snel en prettig contact.
Goed geholpen
Goed geholpen/ te woord gestaan.
Ik ben prettig, kundig en vriendelijk geholpen
Zeer positief over eerste gesprek. Sarah luisterde goed naar mijn probleem en wie ik ben. Samen een goed behandelplan opgesteld met als belangrijkste punt hoe we kunnen zorgen dat ik mijn oefeningen ga doen
Fijne mevrouw, prettig gesprek.
Heel goed
Ik was snel geholpen
Niet telefonisch, maar via WhatsApp, maar het was prima.
Fysio Den Haag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Den Haag heeft de volgende resultaten bereikt:
Netjes en snel geholpen, duidelijk
Heel fijn dat ik nog dezelfde dag terecht kan
Contact gehad via de app. Prettig geholpen
Snel en prettig contact.
Goed geholpen
Goed geholpen/ te woord gestaan.
Ik ben prettig, kundig en vriendelijk geholpen
Fijne mevrouw, prettig gesprek.
Heel goed
Ik was snel geholpen
Niet telefonisch, maar via WhatsApp, maar het was prima.
Fysio Den Haag heeft de volgende resultaten bereikt: