Harchaoui
Vriendelijke te woord gestaan door telefoniste goed geholpen Ik ben zeer tevreden Dank u vriendelijk daarvoor
👍
Fijn telefonisch contact, duidelijke uitleg.
Ik heb het goed ervaren
Vriendelijk en geduldig, niets mis mee
Goede informatie en vriendelijk
vriendelijk duidelijk
Vriendelijk en snel
Aardige mevrouw gesproken die advies gaf en ik werd direct teruggeld alles verliep goed
heel goede gesprek
Prima gesprek
Heel.pretig zeer aardig
Heel vriendelijk en vlot
Prima aardig verlopen gesprek
Fysio Den Haag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysio Den Haag heeft de volgende resultaten bereikt:
👍
Fijn telefonisch contact, duidelijke uitleg.
Ik heb het goed ervaren
Vriendelijk en geduldig, niets mis mee