Goed geholpen. En voelt vertouwd

Duidelijke communicatie, prettige sfeer. Goede uitleg en advies

Freek is kundig en denkt mee in de behoeften van de cliënt. Hij neemt de tijd voor je. Legt uit in begrijpelijke taal. Ik voelde mij op mijn gemak en gesteund door de therapeut. Je werkt er naar toe om de opdrachten zelf te kunnen en dat is belangrijk. Uiteindelijk moet je het zelf thuis gaan toepassen.

Als iemand om een fijne/goede fysio vraagt zal ik de praktijk aanbevelen

Bij pijn en overspanningsklachten en ontregeld zenuwstelsel

Hij begrijpt mij goed

Begripvol, goed luisterend, liet me goed kijken naar mezelf en anderen, goede klik, kon alles vertellen, vertrouwen, voelde me erg veilig.

Ik voelde me begrepen en kreeg veel handvatten waar ik echt mee vooruit kon

Het is een topper die niet alleen luisterd maar ook op je lichaamstaal let waar hij heel veel uithaalt en daarop verder behandeld als je je verhaal verteld. Keer op keer ging ik er met een beter gevoel weg

Goede samenwerking. Sympathieke houding. Deskundige therapeut

biedt een luisterend oor en gaat dan persoonlijk te werk met je

Enthousiaste jonge fysiotherapeut die prettig is in de omgang en bovendien deskundig

Als mensen met dezelfde soort klachten hebben als ik.

RFM Verhoeven

Freek heeft een nieuwsgierige en open houding, en hij ontvangt alles wat ingebracht wordt met interesse en warmte. De vragen die hij jou stelt heeft hij zichzelf ook al gesteld, zijn eigen zelfonderzoek is diepgaand. Daardoor is hij niet bang om ook met jou diep te gaan: hij is niet bang om zichzelf in de relatie te brengen en laat geen oordeel zien. Daardoor is er snel vertrouwen. Inhoudelijk is Freek sterk: hij heeft een oneindig grote gereedschapskist en de werkvormen zijn zeer divers. Zijn interesse in mensen is heel breed, en die brengt hij ook in. Hij is bevlogen en houdt van zijn vak. Hij is gelukkig niet voorzichtig om je een spiegel voor te houden.

Je wordt serieus genomen en er wordt naar je geluisterd, dat was op dat moment heel belangrijk. Ik ben ook nog niet klaar denk ik, maar voor nu ligt het even stil.

Fysio Attent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysio Attent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 6 september 2018

Fysio Attent

Fysio Attent is een actieve praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Onze medewerkers kenmerken zich door deskundigheid en kwaliteit, waarbij persoonlijke begeleiding en aandacht centraal staan. Fysio Attent staat garant voor hoogwaardige en kwalitatieve zorg, geheel afgestemd op de individuele doelstelling van de cliënt. Door het werken aan individueel gestelde doelen kan iedereen, van jong tot oud en van niet sporter tot topsporter, bij Fysio Attent terecht. Fysio Attent biedt alle faciliteiten die horen bij de hedendaagse fysiotherapie. Er zijn ruime behandelkamers en een oefenzaal, die ingericht is met moderne apparatuur. De praktijk is gehuisvest op een centraal gelegen en makkelijk te bereiken locatie aan de Bolkensteeg in Dongen.

Bolkensteeg 19a

Hij begrijpt mij goed

Ik voelde me begrepen en kreeg veel handvatten waar ik echt mee vooruit kon

Goede samenwerking. Sympathieke houding. Deskundige therapeut

biedt een luisterend oor en gaat dan persoonlijk te werk met je

Als mensen met dezelfde soort klachten hebben als ik.

RFM Verhoeven

Fysio Attent heeft de volgende resultaten bereikt: