8.9 /10

checkbox95% beveelt Fuelyourbody aan!

Alex Moonen

De kracht van het Zuiden

Leander

Vlotte levering en lekkere maaltijden.

Olivier

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De levering kwam niet de dag nadien ... ik moest zeker in de 3% zijn ... blojkbaar was mijn bestelling naar een verkeerd regio verstuurd ... en ze antwoorden ook niet op mijn mail!

Leroy Tolhuisen

Goede service en snelle levering en natuurlijk lekker eten

Lola Kraamer

Perfect voor meal prep en weinig tijd

rita stevens

alles naar wens lekkere maaltijden en op tijd geleverd

Hanna

SterSterSterSterLege ster

Goeie maaltijden, veel keuze en best veel op voorraad. Wel goed de opwarminstructies volgen met t vriesvocht afgieten. Alleen jammer dat soms de spinazie niet goed ontdooit

Joey de Vogel

Fijn

Suzy Weyens

Via mijn dochter heb ik het leren kennen en 👍 ik ben aangenaam verrast

Lisa Vollebeek

Goede service. 5 meals gehad en allemaal lekker. Ook de overnight oats. Zou zeker weer bestellen en aanbevelen

MARCUS VAN DE LAAR

Correcte levering met producten die goed in bevroren toestand zijn verpakt. De maaltijden zijn gewoon top.

Yvonne Brederveld

Goede kwaliteit

KIM GIELEN

Zander Verhoeven

SterSterSterSterLege ster

Wou eens iets nieuws proberen dus heb ik bulkmaaltijden van fuelyourbody besteld en ben zeer tevreden met de kwaliteit van het eten.

Yorick Willaert

Rap ontvangen en zeer lekker

Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2020

Fuelyourbody

Fuelyourbody is hét adres voor maaltijden en pakketten voor de sporter! Gezonde maaltijden tegen scherpe prijzen. Ideaal voor na je work-out. Kijk online in onze webshop. Bestel je voor 23:59 uur, dan ontvang je morgen je bestelling in huis!

Alex Moonen

De kracht van het Zuiden

Leander

Vlotte levering en lekkere maaltijden.

Olivier

SterLege sterLege sterLege sterLege ster