Brigitte Bronsdijk
Geweldig lekkere en gezonde maaltijden!
Heel blij mee
Levering prima, voor mij 6 maaltijden besteld. Op zich prima. Hier en daar mis ik toch een beetje smaak. voor me vrouw de glutenvrij maaltijden besteld. Diverse maaltijden zijn verkeerd gestickerd op de achterkant. Geen match met inhoud en sticker op de voorkant. Het gene die wel goed zijn heeft ze gegeten. En het gene wat niet kloppend zijn heeft ze aan mij gegeven om geen risico's te nemen met haar allergie coliakkie
Het eten is echt super! Alleen de bezorging is minder. Ik woon 4 hoog en ben mindervalide (alles is te bereiken met de lift) van de 3x is 2x de doos voor de deur gegooid en is de bezorger gewoon weg gelopen voordat ik de deur kon open doen. En bij de laatste aflevering was het droogijs volledig weg en de pakketjes waren al aan het ontdooien.
Past in onze nieuwe levensstijl
Lekkere maaltijden, met goede porties. Goed op smaak gebracht en het aantal calorieën zijn duidelijk. Goed dus voor een dieet. Er mag naar mijn idee wel meer variatie in de samenstelling. Het is vaak vlees/vis in saus met groente. Na meerdere weken ben je dat wel zat. Ik zou Aziatisch (met rijst, kruidig vlees en groente) ook wel lekker vinden. Je kan er van de levering op aan de ze op tijd komen en ze leveren op tijden dat je waarschijnlijk thuis bent. Echt een aanrader dus voor je avondeten!
Fantastisch! De glutenvrije maaltijden zijn heerlijk, smaakvol en vooral niet droog !
It was great, food tastes good, delivery came on time and refrigerated. Overall really loved it! Two things only: please in each meal describe how many grams it container? Means below 350 grams are too little for me and I ended up hungry! Also, since I am a student I am not sure I will continue purchasing, the price is too much for me, specially if delivery is included.
Top
Snelle levering! Als hulpkok toch wel verontwaardigd van de smaak! Dus zal in de toekomst nog bestellen ! Top !!
Tot op heden erg goed
Geweldig
Blijkbaar stopt men met de toko.
sortief culinair
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig lekkere en gezonde maaltijden!
Heel blij mee
Past in onze nieuwe levensstijl
Top
Tot op heden erg goed
Geweldig
Blijkbaar stopt men met de toko.
sortief culinair
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt: