goed en stevig gekruid
Erg goed. Levering altijd compleet en gekoeld.
Door de melding te maken van herhaaldelijke leveringsproblemen werd er een gepaste oplossing aangeboden en meegedeeld altijd info voor de bezorger mee te delen bij het bestellen in het opmerkingenveld.
Snelle service, voldoende variatie
Top producten
Veel keuze. Correcte en tijdige levering
Helaas wordt het in de gang gezet in plaats van thuis voor de deur
Top bedrijf
Absolutely amazing! The food is great, deliveries are always on time, and the customer service is helpful and friendly. Highly recommended!
Niet zo best
De producten zijn goed en lekker deze zou ik zeker aanraden , de levering is een ramp , het pakket kwam een dag later en was half ontdooid , ik heb nu nog eens opnieuw besteld omdat ik de producten echt goed vind maar hou men hart al vast gezien de levering 2 dagen later is dan gepland...
Maaltijden zijn erg goed en lekker, de bezorging is zeer slecht.
Is iets minder tegenwoordig. Voorraad niet voldoende en huidig leverancier kent zijn job niet voldoende.
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
goed en stevig gekruid
Erg goed. Levering altijd compleet en gekoeld.
Snelle service, voldoende variatie
Top producten
Veel keuze. Correcte en tijdige levering
Helaas wordt het in de gang gezet in plaats van thuis voor de deur
Top bedrijf
Niet zo best
Maaltijden zijn erg goed en lekker, de bezorging is zeer slecht.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt: