Stefaan Isselee
een pikand daar kan ik niet tegen
Goed!
is nieuw voor mij/heb eerste bestelling gedaan
Uiterst positief
De maaltijden zijn goed, en de service is uitstekend. Het is goed verpakt en duidelijk wanneer het aankomt.
Ik vond jullie eten altijd top, de ene beter dan de andere. Nu bij mn laatste bestelling waren alle gerechten kwa smaak en kwaliteit erg slecht. Prijs zou oke als de gerechten goed zijn van smaak en kwaliteit. Nu laatste 3 maaltijden weggegooid.
Met het vervoer ging het fout, de late levering is voor ons niet fijn, en het eten was niet lekker, weinig smaak
Super lekkere maaltijden
ik ben er erg tevreden over de maaltijden worden op tijd geleverd en ze zijn erg lekker de smaak is prima
Ik krijg buikpijn van alle maaltijden ondanks ik goed rekening heb gehouden met mijn allergieën en intoleranties. Verder smaakt het erg matig.
Zeer tevreden
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
Extreem slecht