Dalinda Trabelsi
Super lekker, perfect voor tijdens de ramadan als ik geen tijd heb om te koken! Meeste kant en klare gerechten zijn niet zo lekker ! Tot nu toe elk gerecht was super !
Snelle levering, ruim assortiment, eten smaakt erg goed. Alleen de verpakkingen kwamen kapot aan.
eten is zeer lekker, ga zeker nog terug bestellen. Enkel jammer dat de levering zo laat is.
Top
Volgende dag in huis! Alle gekozen maaltijden waren erg goed op smaak, waren zeer tevreden over de kwaliteit!
Beste, mijn ervaring is niet goed, het adres van levering is mijn werkadres, maar hier kan je niet tussen 21u & 22u30 leveren, dus had ik adres aangepast, maar dan heb ik het eten pas 3 dagen later ontvangen. al het voedsel is ontdooid aangekomen. heb hierdoor alles in de vuilbak gegooid doordat ik geen risico wou nemen.
Snel, makkelijk en lekkere maaltijden
Everything is great. For people who exercise and count the food it’s perfect, nutrition numbers are very good, food is tasty and I don’t overeat.
Je eten is zo smakeloos en het geld niet waard. Het lijkt in niets op de foto's.
Zeer goed. Heel lekkere maaltijden
Kei snelle levering maar ik vond veel maaltijden droog en weinig smaak. Plus er was 1 menu chicken tandoori dat zeer pittig was maar dit stond er niet bij vermeld. Vermeld dit even erbij zodat mensen weten wat ze bestellen.
Maaltijden netjes verpakt aangeleverd! Geen hele grote porties maar voldoende, lekker vers erg lekker! Voor herhaling vatbaar!
Top product, kwalitatief bezorgd. Zeker aan te raden
Netjes op tijd Heb nu het dieet eten vind het heerlijk
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
Top